Regjistruar: 05/03/2010 Vendbanimi: ishull Mesazhe: 483
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil di te pyesesh apo sdo me bo pyetje? pervec mjaltit pra
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil di te pyesesh apo sdo me bo pyetje?
__________________ Te zgjuarit jepi hapsira, budallit hapi rrugen.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O salce kosi ti vetem me i vrime i bike fyllit Je içik i shemtute? Vende-vende. Po ti?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia O salce kosi ti vetem me i vrime i bike fyllit Je içik i shemtute?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
jo jam shume shume shume e bukur sassari me cin skuader je tifoz?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Vende-vende. Po ti? Une? Per ibret zotit. E kalove mire diten sot? ps: Bionde per ty dihet ajo ke nonji gjo tjeter me thon
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Vende-vende. Po ti?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
ciljeta hapi portollamat po pres te me pergjigjet sassari me cin o tifoz
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha sassari pervec mjaltit pra jam e dashuruar me ushqimin qe thua ti per cfare studion saso?
Citim:Po citoj ato që tha sassari pervec mjaltit pra
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ciljeta hapi portollamat po pres te me pergjigjet sassari me cin o tifoz Prit içik se o i zonem
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ciljeta hapi portollamat po pres te me pergjigjet sassari me cin o tifoz
Saso po numrin e shapkes sa e ke?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Saso po numrin e shapkes sa e ke? Sa do e pyesja ...mire po pe pyes per numrin e festes une
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Saso po numrin e shapkes sa e ke?
tifoz jam me Realin por me pelqejne motorrat dhe makinat studioj marketing nr e shapkes 42 por edhe 41 jo keq