Regjistruar: 14/10/2004 Vendbanimi: England Mesazhe: 2498
Ti moj bleta puntore mire se erdhet midis nesh qe te pime nje gote gezuar dhe te hame nje tas pershesh po spertove mire do besh te na thuash nga te kemi kam sjelle nje damixhan qe ta thajm keshtu sic jemi pershendes me kete rast shok e miq qe ketu i gjeta hengshi pifshi befshi qejf Etnik djali tungjatjeta !
__________________ Ja fute kot
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
po qysh mor nero blerta paska ditlindje e ti sna thirre ka i dolli me e ngrit hajt gezuar moj blet edhe tu plotsofte deshira qe do vet se une gjeta sot me pi qyl e kam me pi sa me dek kisha ngel pa pare e me ish tha germazi sot por ja kena dhe qylin dhe bleten qe mendon per ne
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Regjistruar: 19/03/2006 Vendbanimi: ......................................... Mesazhe: 1757
Bashkangjitje: derri dhe makina 002a.jpg Ky file është shkarkuar 50 herë.
Nik djali ja ku e sodha dhe mezen.Ku jan Etniku Halfi Oli e Konti me shok.Sot të derdhet rakia lum hahahahaha.....
__________________ ..............................................................
he me te lumte mer djale se kisha edhe nje uri tani... apo nuk shkon edhe me ate rakine e shkrete
Regjistruar: 15/11/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 786
Po si nuk e dija une me pare qe paska pasur meze e derr ne zjarr ketu nuk na mungon me as mezia e rakija pervec embelsirave sillini nga shpia megjithate paskemi edhe mjalte nga bleta bez bez qe s'rri dot rehat tek taverna qyli shume qenkan antarsuar me shishe alkoli falas vertiten neper duar mor Etnik Shqiptari c'te ka gjetur valle kaq shume raki paska sa te ndezim zjarre megjithate zemrat e mira se ato shishet falas do i paguajm me bakshishat
__________________ Find the light that makes you shine and then use those rays to illuminate your way
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
ja pra kshu po ka lezet ju kthyen Qylit miqte e vet me raki e me gernet kemi me gdhi qindra net po nje dolli te vecant e kam per nje mikun tim ne kte forum ti rrroj vajza e dhe 100 heren tjeter me nje cun pra per Myzon ishte dollia se i ka ndrit shtepia se me nje engjell esht shtuar dhe te rroj i lumturuar coheni pra me fund goten edhe sonte ta permbysim boten se jena Shqiptar zamani dhe do bejm cte na doj xhani
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
o gjumash te rraskapitur kam nja dy dit qe ju kam pritur a do vini te pijm noi got apo po e mbaj hap Qylin kot................
une do e pi nji birre por te na falesh mor etnik se puna ka mu fik se ngelem vetem duke pi
ene pime , ene te punojm se nje jete kena , ta jetojm po shyqyr, qe kena shoqnin dhe jo vetem per rakin
hajt o nigo mos bo zhurm se kta te tjeret jan ne gjum ja ulu ktu ne tavolin sa ta bie un rakin ja gezuar, dhe te paca