Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Ok vetem 5 min dhe do ta heq.
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ok vetem 5 min dhe do ta heq. he pra ku esht foto.
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Ok vetem 5 min dhe do ta heq.
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Citim:Po citoj ato që tha puntori he pra ku esht foto. Une lexova 7 faqe ketu me komplimente e chit-chate vetem foto nuk pash gje...
Citim:Po citoj ato që tha puntori he pra ku esht foto.
__________________ * HA...PI...RRI *
Hahahhaha Sexo fotot u vune u pane dhe u fshine. Se ne s'na pelqen te lejme gjurme ne forum
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Lela veni dhe njeher ti shohim dhe ne
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
cke maj syn...nuk i ven lela se i kam thene une ...kith kith....nqs ke nevoj me me pa hajde ne prv
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
he se km plot foto tuat biles dhe me kustum plazhi kam haha
Regjistruar: 13/01/2004 Vendbanimi: Afganistan Mesazhe: 1613
O Dreqe, Elsaa te ka sha te une ne MP, keshtu qe per inat futi ato fotot me rroba banjo........ .
__________________ LA MIA JUVENTUS E' MORTA IL 14 MAGGIO 2006 MA IL MIO SANGUE SARA' SEMPRE BIANCONERO
hahhahahahahaha juve.... nuk na ngaterron dot
Citim:Po citoj ato që tha juve O Dreqe, Elsaa te ka sha te une ne MP, keshtu qe per inat futi ato fotot me rroba banjo........ . hahahahahahah sma merr mendja kurre
Citim:Po citoj ato që tha juve O Dreqe, Elsaa te ka sha te une ne MP, keshtu qe per inat futi ato fotot me rroba banjo........ .