Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Sa s'me pelqejne hic lajkataret. Nuk kuptohen kur flasin seriozisht e kur tallin mender...
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Sa s'me pelqejne hic lajkataret. Nuk kuptohen kur flasin seriozisht e kur tallin mender... Deb do nje kafe ne ti mas ketij mendimi se une e mbusha nje bardhak
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Sa s'me pelqejne hic lajkataret. Nuk kuptohen kur flasin seriozisht e kur tallin mender...
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
i rrafte nji rrufe rrufese qe m'nderpreu sinjalin e Alvin superstar
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Deb do nje kafe ne ti mas ketij mendimi se une e mbusha nje bardhak Me gjithe qejf. Ja po vete ta bej tani nje turke. Kam filluar po pi shume keto Iced Coffee tani keto dite.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Deb do nje kafe ne ti mas ketij mendimi se une e mbusha nje bardhak
Line ma se une duhet me pi vetem 2 hahah une pi 8 ma shume Al do e hapesh mihonen ti apo jo
Nga kane humb ata pak djem te forumit, Glak, cedrus e turlli? Kemi kohe pa i pare?
Kohe plazhi zemra cunat po shplodhin syte
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Kohe plazhi zemra cunat po shplodhin syte Kam hall mos i ka merzit apo zhgenjy ndonje ketu, pa per pushime le te rrine tere veren pa hyre.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Kohe plazhi zemra cunat po shplodhin syte
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sa me pelqen qetesia!
M.c Naten e mire .