Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
po pi vere ne pune....
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/02/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 823
Citim:Po citoj ato që tha dylan me kishte dal je si kokerr pusherr po mundoja me e hjek Perdor " Epiduo". Eshte shume i mire. P.S. Asgje me rendesi. Po lexoj verdalle!
Citim:Po citoj ato që tha dylan me kishte dal je si kokerr pusherr po mundoja me e hjek
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Bashkangjitje: whiskey.jpg Ky file është shkarkuar 26 herë.
Hic, kam dale me i shokun tim..
__________________ mir..
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Mungon shishja alkolit qe ta beje te besueshme.
Ka tre shishe aty. Ajo e mesit cfare te duket ty?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Zapping
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Po ti ca je tu zap?
Ca t'me dale perpara Tani po shoh Fabrizio Frizzin psh
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha raid Ka tre shishe aty. Ajo e mesit cfare te duket ty? Te treja raki me duken mua. kojshia jeme edhe kur e ka ne shishe rakie e hedh ne plastike qe t'ja fshehe burrit.
Citim:Po citoj ato që tha raid Ka tre shishe aty. Ajo e mesit cfare te duket ty?
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha raid Hic, kam dale me i shokun tim.. qenkeni pas ba shtupe krejt me duket
Citim:Po citoj ato që tha raid Hic, kam dale me i shokun tim..