Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
Citim:Po citoj ato që tha Enya Shkodranin e Qeshur. --Po vlonjatin e qeshur nuk ke qejf ta takosh ti ? hahahahahahaahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Enya Shkodranin e Qeshur.
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI --Po vlonjatin e qeshur nuk ke qejf ta takosh ti ? hahahahahahaahahaha do e leme nje te premte te takohemi tek "Mario`s Pizzeria", ne Chappaqua. Kaloj shpesh andej.
Citim:Po citoj ato që tha RAIMONDI --Po vlonjatin e qeshur nuk ke qejf ta takosh ti ? hahahahahahaahahaha
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Citim:Po citoj ato që tha Enya do e leme nje te premte te takohemi tek "Mario`s Pizzeria", ne Chappaqua. Kaloj shpesh andej. OK.......
Citim:Po citoj ato që tha Enya do e leme nje te premte te takohemi tek "Mario`s Pizzeria", ne Chappaqua. Kaloj shpesh andej.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
klodel biondia lule enya eria deb amore kaq per tani
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Niqua klodel biondia lule enya eria deb amore kaq per tani Ok. S'po dal hic une me date 6 ne Aeroport
Citim:Po citoj ato që tha Niqua klodel biondia lule enya eria deb amore kaq per tani
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ok. S'po dal hic une me date 6 ne Aeroport ahahah hee se kam prap ne listen time....
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Ok. S'po dal hic une me date 6 ne Aeroport
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahah hee se kam prap ne listen time.... Sdu nga fundi une O i pari o hic! Lene fare, po baj na nji plan tjeter ate dite.
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ahahah hee se kam prap ne listen time....
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Sdu nga fundi une O i pari o hic! Lene fare, po baj na nji plan tjeter ate dite.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Njonen qe desha e takova. Tani po me vjen keq qe niqua s'me ka permend Jo per gje por biondes i duhet nje si une
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Cunat te gjithe pa dallim
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!