ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Citim: Po citoj ato që tha erious
.
s'ka burre none ta kuptoje psikollogjine femerore...
fejohet njera qe kish kaluar nje relacion me pare me nje mashkull, dhe ket sekret e dine vetem nena e saj.
diten e trete te fejeses i thote nenes qe jam ne siklet s'di si t'ia bej... ai do e kuptoj, s'di as si do reagoj
bej keshtu ja pret e ema, mer nje kumbull dhe fute poshte ( ne P... kuptohet) mundesisht shtrengohu pak kur te vi momenti qe ai do veproj (pra do i fus tyten) e ja mbaron gjithçka.
te neserme, shkon tek nena dhe e merzitur i thote qe ai i qete eshte ne mengjes me puthi e me tha te dua... po me kumbullen çbere i thote mamaja, kumbullen e hengri ai pa e futur akoma, dhe per kete jam ne merak
mos u bej merak bije e nenes, babai tend ka ngrene nje ftua naten e pare
Me fal erius, por une mendoj qe ne nuk flasim per aftesin e mashtrimit nga femrat, ato qe jane mashtuese, nuk mendoj se kemi temen per to...
Djali qe do te martohet dhe po supozojme qe eshte i ndershem shume lehte mund te merr nje informate te sakte rreth moralit te vajzen, vetem nese i ka ikur truri, mandej, vajzes i duhet te jete kogja aktore e perkyer te luaj rolin e virgjereshes,, sado qe aktron , prap stresin e virgjereshes nuk mund ta kete, sado mjeshter te jeshe se paku ju duhen tri ore ligjerate per bindje, ka raste kur i bie te fikte, etj, etj... keshtu qe ne kete shekull te ri nuk shitet kumbullat..
Ne teme:
Bota femerore, eshte e prire nga paqja dhe çdo here eshte gjeneratori i mashkullit, si ne aspektin pozitiv, ashtu edhe ne ate negativ te fjales,,,
Ajo qe kam arritur te kuptoj eshte se femra, piqet se paku 5 vite me heret se mashkullit...jane me te dhimbshme, me te ndijshme, ndersa mashkullit i duhet te jete vigjilent ne aspektet organizative, sot kam verejtur qe femra shqiptare nuk e shikon pasurin, por, sa je i vemendshem ndaj saj...ato deshirojne vemendje, dhe kujdes kur premoni, po harruat vaj halli per ju...haha