Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > tradhetia bashkeshortore Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.00.
si e gjykoni tradhetine bashkeshortore
si dicka ne shume raste e pashmangshme
jo e ndyre
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

nuk qe fjala per sherbetore

ika Deb se jam vone ta sqaroj ne darke, nderkohe ti lexoje e ihere se mbase e kupto me mire

ciao

E kuptova shume mire. Pse duhet te luftoj femra per t'ja fituar zemren e jo mashkulli, ose te dy bashke? Kjo perralle eshte shkruar nga dora e nji mashkulli mi Angel.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 20:59
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Vetem nese nuk ke Shqiptar afer ke te drejte, por dhe ketu te ne eshte mbush pellembe me Shqiptar lol. Nuk eshte puna se ne zgjedhim te rrime me trash, por jane ata qe  nderhyjne ne jeten tone.

Deb ...... nuk e di ne cfare katuni jeton ti qe nuk i shmangke dot ......... .
Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 21:06
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

shume dakort me ty turll deri te pika 3

hajd diskutojme nashti se 15 minuta kohe kam duhet te iki diku

Po ti bjeri cerres ............................ dhe fiton te pakten 5 minuta ........ (time efficiency??? effectiviness?????? )

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 21:09
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Edhe ketu tek une eshte plot nga te gjitha llojet, por jam une ai qe e bej perzgjedhjen e llojit ............. .
Per ilustrim ..... do organizoj nje party kete weekend ........ E di sa shqiptare do jene aty??????????? 1 ...... madje e shoqeruar me te huaj.
Nuk jam kundra shqipetareve aspak. Po ne ate lloj party nuk dua t'i kem aty sepse ua di veset e huqet.

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 21:16
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

Me nje fjale s'ke per te na ftu ndonjehere ne party neve qe jemi lidhe me Shqiptar ?

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 21:39
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Hmmmm  ke ndonje rast qe do besh party? Jo e kam llafin , duhet te te urojme per ndonje gje ne vecanti, qe te mos koritemi....    

Nuk jam nga ata qe vene re .........

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 23:15
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

Nuk jam nga ata qe vene re .........

....

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 23:21
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

happy halloween

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2009 23:28
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
happy halloween

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ore po te vi e shoqeruar me ndonje te  huaj do kem nderin te marr ndonje ftese nga ty more?

po te sillesh mire :aha :aha :aha

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 00:48
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

turll erdha une

je per noj muhabet serioz rreth kesaj teme

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 01:11
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > tradhetia bashkeshortore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar