Claude Francois - Chanson populaire (ca s'en va et sa revient)
Citim:Po citoj ato që tha lule
e mban mend ket mi???
ajo me blu jam un , me tzeza je ti , ai koreografi o hapsi temes
Kush jam une mi gaxhije ai me xixa tek koka apo Claude Francois-ja.Ti qenke ajo bolja e madhe qe ka tek bluzja ato 2 krahet e shqiponjes,pse mi kaq e shendoshe je ti.Pjesa me e bukur eshte 1'41" kur te gjithe ikin majtas ndersa ti me ate tjetren shkoni djathtas. .
Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269
He mos thuj qe stu bo qejfi , qe t'penalizova me zanotin e koreografit
Citim:Po citoj ato që tha misterioz Kush jam une mi gaxhije ai me xixa tek koka apo Claude Francois-ja.Ti qenke ajo bolja e madhe qe ka tek bluzja ato 2 krahet e shqiponjes,pse mi kaq e shendoshe je ti.
* bolja e madhe* ça o qo re cavooo , uh te dalt nballe ty jarebi prevers .
mo mir qe sma ke pa surratin ( ene se kam bo katallog ktu ) comca tu m'imagine comme elle
kte kengen e pelqen?? se lam nam lam , llafet e kafet i bojm tema tjera , me image te ilustrume ktu ngjohet kong francophone :p
Kjo cuca kendon bukur,dhe puth akoma me bukur,qëkur Madona dha shembullin e para qe per te arritur suksesin çdo gje lejohet ne skene filluan te gjitha ta shqepin thesin.Sdo jete e larget dita kur kengtaret te kendojne gjysem nudo.
Kur u dhane çmimet në NRJ Music Awards 2013 Shy'm i futi nje t'puthme njeres pres kercimtareve te veta.