keta te mite ishin me pushime ne Borsh kisha 5 dite qe si kisha pare, ne darke sic po rrinim ne 1 pub ne TR ju them me ka marre malli me thone cohu se do te cojme tani... mendo ora 1 e nates ok ju them ikim... me thone shif se deri ne VL e dime rrugen me andej se dime ...ska gje ju them ju coj une.
e mire nisemi naten duke ec si trapa shpejt pak alkoli pak muzika e une qejfi i madh qe tju beja surprize atyre te mive
diku nga dhermiu jane 2 rruge 1 qe vazhdon poshte dhe 1 qe ngjitet te 1 koder une si guida i them do ngjitemi lart ok ecim e ecim mu duk si rruge e panjohur ne fakt po qe dhe erresire e thashe he se me bejne syte kur perfunduam ne 1 fshat ne 1 rruge pa krye lapidari ne mes te fshatit e stallat rreth e qark ... me pyesin keta po tani nga do shkojme -ju them se kam idene se kam pa ndonjehere kete lapidarin hahahaaa kur afrohemi te lapidari lexojme lavdi deshmoreve te tragjasit .... i kisha cuar ne tragjas
si perfundim u kthyem e njehere u zgjat rruga e 1 ore me shume mendo me ato rruge qe kane qene cop cop atehere. kur shkojme atje i gjejme ne gjume kur me pane mua te dera filluan ca ka ndodh ... asgje ju thashe u zura me dashnorin :p dhe erdha te rri me ju
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
Me kujtoi nje histori kjo puna e Taulantit. Qelloj njehere ne autobuzin e kinostudios qe po shkonte ne qytet tjeter. Filmi ishte me kete çunin dhe une isha gjithe qejf qe po shikoja Taulantin prej verteti.
Ec e ec rruges, se kush e ngacmon Taulantin e veç kur e degjoj Taulantin qe uleriste: "S.hkerdhat, mut, te qif.sha mamin. Me le rehat."
Ai tjetri se linte rehat dhe ky ia plas vrapit neper autobuz duke ulerit: "Goni e ka k.arin me te madh se te gomarit, ik te q.fsha robt".
Gjithe autobuzi qeshte dhe nuk i tha njeri boll. Mu shkaterrua filmi qe kisha pare brenda 10 sekondash. Nuk kisha degju noiher femije 5-6 vjeç te bertiste sharje te pista para gjithe atyre te rrituve. Dhe ky ishte Taulanti qe kerkonte moter te filmi.
Skenat e xhiruara ne ate qytet nuk u transmetuan kurre. Dhe nuk e kuptova kurre si mund te nisen dy autobuza dhe kushedi sa njerez per te xhiruar skena qe pastaj nuk duheshin fare ne film.
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
Ja ,vere play dhe imagjinoje ate fytyren engjellore duke thene ato fjale. Nuk ishte me shume se 1 vit pasi kishte xhiruar Taulantin. Leqe ti tani je e rritur. Imagjino ti degjosh i vogel, ne kohe te komunizmit, kur shikonim 3 filma gjithe vitin.
E pashe para disa diteve se e dha tv ja bam bere dhe cd cunit dhe ai e pelqe shume kete film ...prandja ta them me shtangu sepse si ai si ai qe luan Beni ecen vete me jane dukur femije engjellore e shembullore
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Eshte dora e Xhanfize Kekos qe ke pare. Ajo ishte regjizore dhe dinte ti bente filmat e bukur. Ishte e ema e Teodor Kekos.
Para ca javesh me iken dritat ne shtepi ... inverterin e kisha lene pa karrikuar kshu qe ndeza 1 qiri dhe po merresha me dicka. Macja kurioze shkon te flaka djeg turickat ..shkoj me vrap per ta perzene dhe ne momentin qe kthehet bishti shkon te flaka e te merr fjake macja si pema e vitit te ri... u be 1 situate sa komike aq dhe drame sepse vraponte neper shtepi dhe une qe e ndiqja me batanije se kisha hall mos mi vinte zjarrin shpise... perfundimi macja me kuseu 3000 lekshin e qethjes
Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Para ca javesh me iken dritat ne shtepi ... inverterin e kisha lene pa karrikuar kshu qe ndeza 1 qiri dhe po merresha me dicka. Macja kurioze shkon te flaka djeg turickat ..shkoj me vrap per ta perzene dhe ne momentin qe kthehet bishti shkon te flaka e te merr fjake macja si pema e vitit te ri... u be 1 situate sa komike aq dhe drame sepse vraponte neper shtepi dhe une qe e ndiqja me batanije se kisha hall mos mi vinte zjarrin shpise... perfundimi macja me kuseu 3000 lekshin e qethjes
Pse me per te tallur me macen eshte kjo? Pastaj jo vetem kaq, por maces nuk do i vinte aspak mire qe ti ja nxjerr ne mes te miletit keto lloj gjojnash demek qe paska bo depilime me flake.
PS. Kam nje maqok qe eshte shume i squt. Mos kini nevoje per permiresim genetik?