Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
akrobvate dhe shtrig
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Shelgun e perfytyroj me kacurrela . E kam ca kaqurrela. Kjo Deb se si me duketsi nej komshije qe kam pasun dikur. Dukej e urte po brena ishte zjarr
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Shelgun e perfytyroj me kacurrela .
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
kete siper cte imagjinoj ma mire spo flas hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA kete siper cte imagjinoj ma mire spo flas hahahaha BJONDE, me kemishe natet.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA kete siper cte imagjinoj ma mire spo flas hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha shelgu BJONDE, me kemishe natet. po me vike ne gjume qysh ne 5 hahhhaaha
Citim:Po citoj ato që tha shelgu BJONDE, me kemishe natet.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Kjo ka shpirtin e bukur, pastaj te tjerat duhet me pyet orfeun ai ja njeh me mire
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Lulja eshte shume misterioze asgje nuk tregon per veten si duket keto qe vijne nga ai qytet e kane kete veti njof nje durrsak qe frekuenton mejhonen asgje nuk tregon per veten .
Citim:Po citoj ato që tha lule Kjo ka shpirtin e bukur, pastaj te tjerat duhet me pyet orfeun ai ja njeh me mire Ncuq. Nuk kam imagjinate per lulen. lule demek
Citim:Po citoj ato që tha lule Kjo ka shpirtin e bukur, pastaj te tjerat duhet me pyet orfeun ai ja njeh me mire
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Nuk e them dhe pike. Oj ky!
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq. Nuk kam imagjinate per lulen. lule demek shelg ... Kati ta futa shpull ty...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq. Nuk kam imagjinate per lulen. lule demek