Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Po pse moj Hey, ketu do e gjesh burrin ti?
__________________ Walking the drunkard's walk...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Po pse moj Hey, ketu do e gjesh burrin ti? Pse, ka burra ketu?
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Po pse moj Hey, ketu do e gjesh burrin ti?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Ke te drejte. Burrat e vertete kane vdekur nje gjenerate me perpara.
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Ke te drejte. Burrat e vertete kane vdekur nje gjenerate me perpara. Ciles gjenerate i perkisje ti? Mos u tremb, nuk dua te te hedh grepat
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Ke te drejte. Burrat e vertete kane vdekur nje gjenerate me perpara.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ciles gjenerate i perkisje ti? Mos u tremb, nuk dua te te hedh grepat Une jam i gjenerates qe del ne proteste per te drejtat e gruas
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ciles gjenerate i perkisje ti? Mos u tremb, nuk dua te te hedh grepat
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Une jam i gjenerates qe del ne proteste per te drejtat e gruas Po bej sikur s'e lexova
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Une jam i gjenerates qe del ne proteste per te drejtat e gruas
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
pyetje per lostin po dua pergjigje te sinqerte cfare dhurove sot trendafila apo bizhu?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pyetje per lostin po dua pergjigje te sinqerte cfare dhurove sot trendafila apo bizhu? Do t'i pergjigjem pyetjes me sinqeritet dhe perpikmeri. Nuk dhurova as trendafila e as bizhuteri.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pyetje per lostin po dua pergjigje te sinqerte cfare dhurove sot trendafila apo bizhu?
Lost do tregosh ti se cfare dhurove sepse Hey anej matane po pret o shume kurioze
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost do tregosh ti se cfare dhurove sepse Hey anej matane po pret o shume kurioze Sikur e kam degjuar kete shprehje me pare, apo eshte thjesht deja-vu?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost do tregosh ti se cfare dhurove sepse Hey anej matane po pret o shume kurioze