lova
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432
|
Ju pershendes te gjitheve! kam bere mungese te gjate dhe ju me keni munguar vertete por dikush duhet ta kishte marre situaten ne dore. Mungesen e kam me aresye pasi kam pas nje vdekje.
Nuk e zgjat sepse nuk dua t'ju merzit dhe ju por dua te them qe pergjigja eshte e sakte Libri Plaku qe lexonte romane dashurie eshte shkruar nga Luis Sepulveda, ka lindur ne Kili me 1949, me 1969 studion ne Bashkimin Sovjetik, nga ku perjashtohet sepse e kapin ne shtrat me pedagogen sllave te letersise, etj, etj, ka shume per te shkruar por une nga qe kam munguar me kam ardhur shunme mesazhe dhe dua te kthej pergjigje, mund t'ju them se aktualisht jeton ne Pyllin e Zi, vend midis Hamburgut dhe Parisit, nuk eshte kthyer ne Kili qe ga 1977 dhe ne se e pyet ndokush se Kur do te ktheheni ne vendlindje, ai pergjigjet , pse doni te me dergoni atje, kaq shume ju jam merzitur. Ka shume e shume peripeci por fjalen me te perdorur ai e ka "kunder".,
Vepra te tjera te tij - Tregoj rezistence, Histori deti, Trendafili Atakames... Fundi i shekullit etj.