Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > mendimi e çunave!
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

hey

tiger lal ti prit ekspertimin
se ne te tjeret po i mbajme iso lol

Edeh ti comeasyou jam une e para ne dasem lal
jam nga krahu i dhenderit te usa600 dmth
se edi qe me ka shume qejf edhe vdes per mua lol
per kunaten
kunat ma mbaj mire motren se te viqa fare lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Mars 2004 21:10
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gattina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: modena
Mesazhe: 134

Unhappy

per te gjith

hei po ju jap nje lajm te hidhur: UN DHE U.S.A600 JEMI NDAR!!!

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 19:50
gattina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gattina Kliko këtu për të kontaktuar me gattina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gattina Shto gattina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gattina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Ah paskeni qene bashke
I'm sorry mi goca :p

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 20:24
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Po pse jeni ndare o gattina ? Per hir te kesaj teme ...po ti nje foto postove? apo doje ta beje realitet..ngushellimet tona per ndarjen..

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 20:26
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gattina
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ah paskeni qene bashke
I'm sorry mi goca :p

po, do u martoheshim, u njojtem ke tu ne forum!

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 20:26
gattina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gattina Kliko këtu për të kontaktuar me gattina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gattina Shto gattina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gattina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gattina
Anetar i regjistruar

Citim:
Po citoj ato që tha mona
Po pse jeni ndare o gattina ? Per hir te kesaj teme ...po ti nje foto postove? apo doje ta beje realitet..ngushellimet tona per ndarjen..

u tremb!
nuk ishte dakort qe te bente ai femi, kishte frik sidomos kur do vinte dita e linjes nga dhimbjet.....
cte bej eshte frikacat!!!

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 20:30
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

gattina

I sa gjynaf lol e kam fajin une se ju futa ne sher me raft pika
e shkreta une ec edhe degjo usa600 ma shqevi telefonon duke mi ren ziles cdo min hahahhahahahaha
gattina epo mire ja bere lal me qe kish frik se po shkonte ne martenitet
divorc i aprovushem lol

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 22:14
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/10/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 164

gattina

Citim:
Po citoj ato që tha gattina
hei po ju jap nje lajm te hidhur: UN DHE U.S.A600 JEMI NDAR!!!

C'thua moj, po pse, u ndave nga une.
Une per te ndershem e mbaj veten , me nje fjale s'te kam tradhtuar fare.
Po meqe ti e do ndarjen une do ta dergoj ceshtjen e divorcit ne gjyq, per punen pronave qe kemi bashke.
Se keshtu jane femrat e sotme lidhen , fejohen , martohen, ndahen e pastaj kerkojne te drejta mbi pasurine burrit.

Po mua s'ma fut dot se jam kocke e forte.

Hajde duro SEXYN tani

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 11:05
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gattina
Anetar i regjistruar

Angry

u.s.a600

pse ben sikur nuk die gje? Pse sillesh keshtu?
Ti ishe ai qe gjith kohen vetem me genjeshtra me ke mbajtur......
po un e smbulova kush je ti....... mos u be merak........
dhe per pasurin, ca pasurie ke ti........? Un po qe kam, ti doje te martoheshe
vetem per pasurin time, te me ndaje e pastaj te merje pasurin time, kjo ishte plani jot!!! ha ha ha duhet te falenderij SEXY_GIRLO5 qe me hapi syt!

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 11:55
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Talking

hahahahha

GATTINA USA600 hahaha kam qeshur me lot
ti usa ca ke me mua vet e ke fajin qe me ke thene doje nuse te pasur e gjete edhe e le
gattina me siguri usa ka qon kot fare lol
hahahahah qesh me lot hec se bej shaka lol

Mesazh i vjetër 01 Prill 2004 18:25
Ora tani: 23:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > mendimi e çunave!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar