notti_stellate
Ne sherbim te Hippocrates

Regjistruar: 26/03/2003
Vendbanimi: _
Mesazhe: 19
|
Sot dua te te tregoj historine e kepuceve te mia,mora vesh qe ka patur njerez te cileve ju ka munguar,ndaj dhe jam e sigurte qe do i presin me lumturi.
Cdo kepuce ka nje histori,ne shume raste behet fjale per kepucet e zeza ose gri(per cudi dhe sapo hapa kete faqe forumi cdogje doli gri,duket qe ngjyrat zbehen,ashtu sic zbehen dhe mendjet e kokebosheve),ne te tjera raste vendosim per pak ngjyre.
Moda e stines me coi ne kepuce lekure gjarperi,edhe pse gjarperi eshte nje nga fobite e mia me te medha vendosa ta vej ne funksionin tim vetjak.Nje funksion ndoshta i padenje duke pare formen ne te cilen une trajtoj kepucet;i vesh,i shtyp,i shkel,i perdor per mburoje kembesh dhe kur kthehem e lodhur nga aktivitetet e dites i hedh ne nje qoshe te larget duke i harruar.Mirepo,duke rremuar ne mes 73 pale kepuceve dhe sandaleve te mia me bien ne sy...huh,me duken me te vjetra dhe me pashije se asnjehere.Pyes veten nese kam qene une vertete ajo qe i ka veshur!Mese duket po perderisa jane ne raftin tim.E ndersa germoj me tutje shoh qe kam nevoje per cike vend per kepucet e reja qe kam blere,e di c'do bej me ato qe s'me pelqejne me?Do i ve ne kutine e tyre ne garazh,ndoshta(nje dite te larget)do vije dikush qe do i pelqeje dhe do ja jap me vete duke e falenderuar qe po me liron nga mbeturinat dikur aq te pelqyera
------------------------------------------
I dashur ditar,
dite e re sot,kam kuptuar qe plehret ngelin plehre,maskarenjte ngelin maskarenj(edhe pse me raste i vene nje dore boje vaji-plasja vajit o grua per ate qe ke pjellur)e kurvat ngelin kurva.Lepije doren e njerit,lepij kembet e tjetrit...
Me kane munguar fjalet e kesaj teme,me munguan njerezit qe dhe ne kohe kur s'isha i kane kushtuar me teper se 6000 lexime,ndoshta-ndoshta me mungoi dhe injoranca.Me munguan miqet qe shprehen deshiren per te postuar cdogje timen kur te doja,me munguan ato qe hezituan.
S'do e besosh asnjehere ditaro,por me munguan dhe ato qe bene me force ate qe s'arriten ta bejne me zgjuaresi...si quhet kjo?Diktature Enveriane?Faleminderit per favorin!!
--------------------------------------
Jemi vetem une dhe ti,me duart shtrenguar duke shetitur ne rruget e ndricuara me motive festive.Heshtim.Heshtim pasi duam te shijojme momentin,momente qe mund ti kemi jetuar me qindra here gjate gati dy vjeteve te fundit bashke por serish...kane shijen e embel si ne fillim.Dhe me teper biles,kjo lidhja jone eshte kthyer ne nje vere e cila sa me shume kohe qe kalon,aq me teper te shijon.Prek gishtat e dores time te majte te cilen njekohesisht e shtrengon,"eshte dora jote ajo" 
----------------------------------------------------------------------
I dashur ditar,
sot pashe qe duart e ndonjerit(te cilit mund ti keete rene rruga aksidentalisht andej)kane vene dore mbi profilin tim si dhe te dhenat e mia personale.Jam e neveritur!
-----------------------------------------------------------------------
I dashur ditar,
koha e ketij postimi me mjaftoi te rishijoj ate qe me mbajti larg per keto kohe...si perfundim,te njejten shije injorance ka.
Te dashur miq,flm qe shtuat ndjenjat tuaja ne kete cep te vogel dedikuar ndjenjave te mia si momentale ashtu dhe permanente.
Miqesisht per miqet,
E.
P.sPlloshtani,IliriUsa,flm per kujdesin e treguar ne lidhje me thesarin tim ne kete pjese virtuale 
NS-6,thumb up,ti e qe "punto nero"thuhet vetem ne nje rast te tille
Ksenia:mos u terheq nga asgje qe te frikeson!
Hero:flm per ndarjet e eksperiencave tuaja
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|