Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Zgjohem cdo mengjes me puthjet dhe ledhatimet etim biri i cili eshte 2 vjec.
Cdo mengjes me vjen ne krevat dhe me puth buzet,syte, qafen dhe une ashtu e pergjumur hap syte dhe shoh nje enjgjell qe rri mbi mua disa sy qe qeshin dhe plot jete te cilet sdo doja kurre ti lendoja. Shpesh here e pyes veten cfare kam bere te meritoj kaq shume gjithe kete dashuri. Dua te qaj shpeshhere nga mallengjimi sepse edhe te vdes neser skam asnje pishman... jeta ime eshte e mrekullueshme, plot me probleme por per ndryshe sdo ishte etille. Cdo nate para se te fle i lutem zotit te ruaj te dashurit e mi dhe e falenderoj qe me ka dhene kaq shume dashuri dhe me ka rrethuar nga njerez qe i dua me shume se jeta ime.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 22 Nëntor 2005 09:57
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aura
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2004
Vendbanimi: ne qytetin e vetmise
Mesazhe: 95

Kisha vazhduar jeten ne kete qytet pa ty. Ne fillim ishte veshtire edhe pse evitoja te gjitha vendet qe me kujtoje. Evitoja edhe pasqyrat apo gjamat sepse kisha frike te shihja tek une gjurmet qe le ti. E di qe eci me duar ne xhepa dhe me supe te ngritura neteve kur bie bore? Nuk e kam bere me pare. Kisha menduar gjithmone qe ajo e ecur tregonte qe njeriu donte te strukej thelle brenda vetes dhe te largohej nga realiteti. Nuk me pelqen kjo e ecur. Por e kam dhurate nga ti. Aha... se desh harrova.. me ke lene edhe dicka tjeter. Kur jam duke ecur vetem dhe kujtoj dicka tenden buzeqesh me veten. Njehere nje i njohur kishte vene re kete buzeqeshjen time dhe me tha "Liza dil nga bota e cudirave" .
ah kjo bota ime e cudirave, qe e ndertove ti me duart e tua te medha dhe me pervojen 28 vjecare. Komplimente, e ndertove shume bukur, mjeshterisht. Por harrove qe me le mua brenda saj. Harrove qe nje vajze nuk duhet te jetoj brenda nje endrre...dhe ike...nuk ishte faji yt...faji ishte i gjithe imi.
Dhe per cudi kujtimi yt erdhi perseri dje. Po ecte perkrah meje ne kete qyteze romantike. Doja te qaja, por nuk mund ta beja... kisha frike mos mendoje qe isha thjesht nje qaramane e vogel.

Tani jam rritur. Edhe per kete me ndihmove ti...duke ikur larg

Mesazh i vjetr 14 Dhjetor 2005 05:29
aura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aura Kliko këtu për të kontaktuar me aura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aura Shto aura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

ah...sa te veshtire e kam kete dite te pashpres qe sot madhin ma beri det dhe une lundroj ne te per te gjetur pak fjale...pak drite...pak jete...pak shpres qe diten ta gezoj.por eshte thene jo dhe mendja aty me rri kur me puthje si femij dhe benim shetitje ne lumturi....vetem une dhe ti.

Mesazh i vjetr 14 Dhjetor 2005 21:44
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
notti_stellate
Ne sherbim te Hippocrates

Regjistruar: 26/03/2003
Vendbanimi: _
Mesazhe: 19

Sot dua te te tregoj historine e kepuceve te mia,mora vesh qe ka patur njerez te cileve ju ka munguar,ndaj dhe jam e sigurte qe do i presin me lumturi.

Cdo kepuce ka nje histori,ne shume raste behet fjale per kepucet e zeza ose gri(per cudi dhe sapo hapa kete faqe forumi cdogje doli gri,duket qe ngjyrat zbehen,ashtu sic zbehen dhe mendjet e kokebosheve),ne te tjera raste vendosim per pak ngjyre.
Moda e stines me coi ne kepuce lekure gjarperi,edhe pse gjarperi eshte nje nga fobite e mia me te medha vendosa ta vej ne funksionin tim vetjak.Nje funksion ndoshta i padenje duke pare formen ne te cilen une trajtoj kepucet;i vesh,i shtyp,i shkel,i perdor per mburoje kembesh dhe kur kthehem e lodhur nga aktivitetet e dites i hedh ne nje qoshe te larget duke i harruar.Mirepo,duke rremuar ne mes 73 pale kepuceve dhe sandaleve te mia me bien ne sy...huh,me duken me te vjetra dhe me pashije se asnjehere.Pyes veten nese kam qene une vertete ajo qe i ka veshur!Mese duket po perderisa jane ne raftin tim.E ndersa germoj me tutje shoh qe kam nevoje per cike vend per kepucet e reja qe kam blere,e di c'do bej me ato qe s'me pelqejne me?Do i ve ne kutine e tyre ne garazh,ndoshta(nje dite te larget)do vije dikush qe do i pelqeje dhe do ja jap me vete duke e falenderuar qe po me liron nga mbeturinat dikur aq te pelqyera

------------------------------------------

I dashur ditar,
dite e re sot,kam kuptuar qe plehret ngelin plehre,maskarenjte ngelin maskarenj(edhe pse me raste i vene nje dore boje vaji-plasja vajit o grua per ate qe ke pjellur)e kurvat ngelin kurva.Lepije doren e njerit,lepij kembet e tjetrit...
Me kane munguar fjalet e kesaj teme,me munguan njerezit qe dhe ne kohe kur s'isha i kane kushtuar me teper se 6000 lexime,ndoshta-ndoshta me mungoi dhe injoranca.Me munguan miqet qe shprehen deshiren per te postuar cdogje timen kur te doja,me munguan ato qe hezituan.
S'do e besosh asnjehere ditaro,por me munguan dhe ato qe bene me force ate qe s'arriten ta bejne me zgjuaresi...si quhet kjo?Diktature Enveriane?Faleminderit per favorin!!

--------------------------------------
Jemi vetem une dhe ti,me duart shtrenguar duke shetitur ne rruget e ndricuara me motive festive.Heshtim.Heshtim pasi duam te shijojme momentin,momente qe mund ti kemi jetuar me qindra here gjate gati dy vjeteve te fundit bashke por serish...kane shijen e embel si ne fillim.Dhe me teper biles,kjo lidhja jone eshte kthyer ne nje vere e cila sa me shume kohe qe kalon,aq me teper te shijon.Prek gishtat e dores time te majte te cilen njekohesisht e shtrengon,"eshte dora jote ajo"

----------------------------------------------------------------------
I dashur ditar,
sot pashe qe duart e ndonjerit(te cilit mund ti keete rene rruga aksidentalisht andej)kane vene dore mbi profilin tim si dhe te dhenat e mia personale.Jam e neveritur!
-----------------------------------------------------------------------
I dashur ditar,
koha e ketij postimi me mjaftoi te rishijoj ate qe me mbajti larg per keto kohe...si perfundim,te njejten shije injorance ka.

Te dashur miq,flm qe shtuat ndjenjat tuaja ne kete cep te vogel dedikuar ndjenjave te mia si momentale ashtu dhe permanente.

Miqesisht per miqet,
E.

P.sPlloshtani,IliriUsa,flm per kujdesin e treguar ne lidhje me thesarin tim ne kete pjese virtuale

NS-6,thumb up,ti e qe "punto nero"thuhet vetem ne nje rast te tille

Ksenia:mos u terheq nga asgje qe te frikeson!

Hero:flm per ndarjet e eksperiencave tuaja

Mesazh i vjetr 14 Dhjetor 2005 23:58
notti_stellate nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të notti_stellate Kliko këtu për të kontaktuar me notti_stellate (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: notti_stellate Shto notti_stellate në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto notti_stellate në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aura
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/12/2004
Vendbanimi: ne qytetin e vetmise
Mesazhe: 95

Jetojme te dy ne nje qytet, por ralle shihemi sa rralle.

Nje tavoline e vogel prane xhamit te madh te lokalit te bllokut. Dy njerez te panjohur. Zhgenjimi fillestar I djalit. Buzeqeshja e vajzes. Nje caj dhe nje leng frutash. Paracetamol dhe uje pa gaz. Shikime. Flirtime. Cigare. Genjeshtra. Kercenime. Pasione. Respekte. Urra..ditelindje. Mungese embelsire. Kerkese dashurie. Refuzim. Kerkese shoqerie. Refuzim. Perkujdesje. Ironi. Dalje nga lokali. Perpjekje per tu puthur. Deshtim. Deshire per tu pare perseri. Dijenia se nuk do te ndodhte. Lamtumire.

Mesazh i vjetr 17 Dhjetor 2005 04:44
aura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aura Kliko këtu për të kontaktuar me aura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aura Shto aura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Kujtimi me e bukur e jetes sime.

Nata e Vitit te Ri. E veshur me fustanin tim te preferuar te cilin e quaja “ fustan I sinjorines”, vija verdall neper shtepi. Syte me shkelqenin nga lumturia kur mendoja plakun e vitit te ri me thesin me lodra. Tashme e dija qe s’ishte i vertet, por ja qe me pelqente te mendoja se do te me sillte ndonje loder. Me kujtohet im me qe pergatiste darken e Vitit te Ri, motra e madhe qe e ndihmonte dhe une luaja me motren e vogel poshte tavolines, me kukulla qe i kisha bere vete me copa materialesh te marra nga komshija rrobaqepese.
Dhe ja tek bie zilja. Te treja ne vrapojme tek dera.
- Eshte babi: therrasim ne.
Ai dicka fsheh pas vetes dhe qesh tek na sheh ne tek hidhemi pa fryme per te pare ate.
Me ne fund dhurata perfundoi ne doren time. Nje kukull e madhe qe hap e mbyll syte, me emrin e bashkengjitur “Tanja Bebe”.S’mund ta besoja. Ishte e njejta kukull qe me kishte marre zemren tek dyqani i lodrave dhe per te cilen koloja ore te tera tek xhami i dyqanit .
Kukulla me e bukur qe kisha pare ndonjehere dhe qe kurre se mendoja se do behesh imja.
Dhe pikerisht naten e Vitit te Ri ishte ne duart e mija. Kukulla ime e pare e vertet, kukulla jone e pare. Zemra po me gufonte nga gezimi. E dija qe ishte per mua edhe pse duhet ta ndaja me motrat e mija.E putha dhe falenderova tim ate.
E ruaj kete kujtim ne zemer dhe sa here qe e kujtoj jetoj cdo emocion sikur te isha edhe njehere 5 vjec.

Mesazh i vjetr 20 Dhjetor 2005 04:27
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Nata e ftohte dhe me ngrica fare. Celulari troket zhurmshem -- . Mesazhi me lajmeron se kemi party. Jeni i ftuar , me ardhjen tende do na shtohet nderi.. Pergjigja eshte dakort! futem ne lokalin ku mbahej party , dhe i dhuroj nje puthje te lehte.. Urime dhe gezuar ditelindjen, per shume vjet te qofte ! ß falenderit... me vone muzika ma ben me sy per te vallezuar me te... ik te vendi i preferuar dhe bej nje vallezim me te.. Ajo me dridhet me mollaqet e saja dhe me perkund ne mendime... Je shume bukur po ia kalojme e! Kercejme me te, e flasim anglisht... ü. me thote ti P, nuk flet shume! - i them heshtja eshte e poetit... smile
.....

dhe me fund gezuar se ben 00:00-

Mesazh i vjetr 27 Dhjetor 2005 01:34
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

una palabra ("Man on fire" soundtrack)
Una palabra no dice nada
y al mismo tiempo lo esconde todo
igual que el viento que esconde el agua
como las flores que esconde el lodo.

Una mirada no dice nada
y al mismo tiempo lo dice todo
como la lluvia sobre tu cara
o el viejo mapa de algun tesoro.

Una verdad no dice nada
y al mismo tiempo lo esconde todo
como una hoguera que no se apaga
como una piedra que nace polvo.

Si un dia me faltas no sere nada
y al mismo tiempo lo sere todo
porque en tus ojos estan mis alas
y esta la orilla donde me ahogo,
porque en tus ojos estan mis alas
y esta la orilla donde me ahogo.
-------------------------------------------
traslation...
A word does not say anything
And at the same time it hides everything
Just as the wind that hides the water
Like the flowers that mud hides.

A glance does not say anything
And at the same time it says everything
Like rain on your face
Or an old treasure map

A truth does not say anything
And at the same time it hides everything
Like a bonfire that does not go out
Like a stone that is born dust.

If one day you need me, I will be nothing
And at the same time I will be everything
Because in your eyes are my wings
And the shore where I drown,
Because in your eyes are my wings
And the shore where I drown...

Mesazh i vjetr 19 Janar 2006 22:32
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Hmmm... Sa shpejt fshihen emrat!!! Mjaftoi nje fjale (gjoja per te krijuar vemendje) dhe figura filloi te zbehet, te zhduket dalengadale...
Gjeja qe me vjen me shume keq eshte qe intuita doli perseri fitimtare. Mjaft u perzieve ne punet e mia moj intuite!!! Kurioziteti humbi shume shpejt. Cdo gje eshte e pasqyruar qarte ne mendjen tende. Vjen nje moment qe ti parashikon cdo fill te bisedes madje edhe xhestin e rradhes...Kerkon kende strukje per t'u prehur magjishem por edhe keto rezultojne vende te shkelura me pare...
Sa shpejt fshihen emrat!!! Me dhimbset edhe koha. Ti ke investuar kaq shume kohe! E ke nxjerre kohen edhe kur ajo ka munguar. Ke ndertuar piramide planesh, udhetime magjepsese ne ishuj tropikal dhe te gjitha rrezohen nga nje gur fjale...
Emri u fshi shume shpejt... Me vjen keq qe jam e detyruar te kthehem ne rutinen e meparshme. Ajo eshte e vetmja qe me pret duarhapur dhe me dashuri.
Perpelit ngadale syte duke marre fryme thelle. Shfletoj faqen e ditarit tim te copeza jete nga e kaluara duke shenuar me shenjen X emrin qe duhet harruar. Sa shpejt fshihen emrat!!!

Mesazh i vjetr 20 Janar 2006 14:27
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
pipi
hic

Regjistruar: 09/02/2004
Vendbanimi: _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Mesazhe: 499

dita e re,filloi,me shprese se cdo gje ate dite nuk do te ishte monotone,ajo doli per ne shkolle...diellli sapo kishte dale dhe fytyra e saj e pergjumur ende se kish marre veten nga gjumi i nates.shpresoi vertet qe ajo dite mos ishte si te tjerat...ne shkolle shpresat e saj thuajse u shuan..mjaftoi nje shikim i tij dhe ajo u gjallerua...kishte ardhur...me ate pamjen e tij magjepsese,simpatike dhe te mistershme njekohesisht,iu lut qe ta ndiqte...

diku,fshehte ne nje vend larg nga njerezit,te rrethuar nga pemet,por perseri shnderriste nga dielli,ai u afrua dhe puthi embel....zgjati disa min.dhe pas ndarjes se 2 buzeve ajo su zgjua nga ajo embelsire e cila zgjati vecse pak. per te ishte puthje e embel,por me von per te do te ishte"puthja me e hidhur"e jetes se saj....

Mesazh i vjetr 22 Janar 2006 05:18
pipi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të pipi Kliko këtu për të kontaktuar me pipi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të pipi't! Kërko mesazhe të tjera nga: pipi Shto pipi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto pipi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar