Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

jo moj goce se ban 20 euro nje kreheje floku ...ketu ka shi nje dite po dhe nje dite jo si shkolle nate ...ne ate kam manget une te eci ne shi ..

hahaha ketu eshte me lire, pastaj une i kreh shume rralle me shume i mbaj me onde me shkojne

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 01:22
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

une i kam te drejta por tani qe i kam prere modeli eshte i tille qe duhen kref pak me shpesh ...

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 01:24
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
une i kam te drejta por tani qe i kam prere modeli eshte i tille qe duhen kref pak me shpesh ...

pse sthua ti qe i ka ra llotaria parukjeres tate hahaha

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 01:26
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

pse sthua ti qe i ka ra llotaria parukjeres tate hahaha

semos vetem parukeres ...ja filloi shiu ...

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 01:28
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

semos vetem parukeres ...ja filloi shiu ...

po iki te dal 1 xhiro ne shi une naten tesoro

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 01:37
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

po iki te dal 1 xhiro ne shi une naten tesoro

me erdhi dehsira te kiss ne faqe engjell se di pse hahah
ok naten dhe nga une degjohemi neser flini rehat s eune jo heret

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 02:22
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

ne nje dite me shi si kjo e sotma ma dha borxh nje plak cadren se u bana qull ...xhaja e kishte cadren si cader plazhi ...

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2009 03:31
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
ne nje dite me shi si kjo e sotma ma dha borxh nje plak cadren se u bana qull ...xhaja e kishte cadren si cader plazhi ...

Une do te te lija te beheshe qulle ............. dhe pastaj do kenaqesha duke te pare ............ Wet bikini contest ????

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2009 03:32
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Une do te te lija te beheshe qulle ............. dhe pastaj do kenaqesha duke te pare ............ Wet bikini contest ????

shyqyr qe ka njeres qe jane zemer mire...fol shqip se ka ankesa forumi

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2009 03:36
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Po ta dija ne shqip do e kisha thene ..........
Se tani mu kujtua tamam Wet shirt contest ........... e ke parasysh ne plazh kur je me nje bluze ....... pa gjo poshte ....... ene te hedhin nje kove me uje??????? Shume sexi ....... ja nji ashtu o ene ajo puna shiut qe te lag floket ...... ene pikon uji ke bluza .....ene laget bluza ... ene ngjitet pas trupit .......... e sidomos kur ngjitet ke trupi jot .......... etj etj .... se po laget no njoni pastaj ..........

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2009 03:41
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > cfare beni ne nje dite me shi??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar