Like.Cuca
Perjashtuar
Regjistruar: 14/07/2003
Vendbanimi: Köln
Mesazhe: 23
|
Edhe kjo teme tregoi dhe vulosi shqiptarin si nje qenie raciste qenje jo tolerante qe gjithe diten i punon mendja se si ti prishi pune tjetrit.
Une per veten time nuk e kuptoj fare pse duhet te zgjerohet kjo teme ne kete menyre. Fakt eshte qe homoseksualet ekzistojne , dhe qe shum prej tyre jetojne se bashku dhe kane nje jete normale si dhe cdo cift tjeter heteroseksual. Tani nga ana morale keta jane te martuar se martesa ne bazat e saja eshte bashkjetesa, sinqeriteti ndaj njeri tjetrit etj etj, kurse nga ana ligjore nuk martohen dot se na paska disa zoterinj atje ne parlament qe per vete bejne pislliqe sa te duash (ama pislliqe ligjore) dhe kane te drejten te vendosin mbi jeten e kesaj pakice!
Kur lexova shkrimet e disave ketu ne kete forum, me ato parullat "si duroj dot homoseksualet" e kuptova se ky popull ska per tu bere kurre nje popull me kulture, gjith jeten drunj keni per te mbetur. Rrini akoma atje ke ura juve (ke kanuni i Dukagjinit)!
ps. sa per informacion (se pres disa pergjigje te tilla), une per vete nuk jam lexo, biles kam edhe te dashur qe per fatin tim ka te njejtat mendime si une.