Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Bashkangjitje: elefanti.jpg Ky file është shkarkuar 166 herë.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/09/2008 Vendbanimi: not verified Mesazhe: 61
fi5YFXOrBx8SM:[url]http://www.rob.com/pic/weird/funy4.jpg" width=124>[/URL]
__________________ I don't have one
[/URL]
Regjistruar: 19/11/2006 Vendbanimi: somewhere in jungle Mesazhe: 122
Bashkangjitje: george-w-bush-goes-undercover-to-find-osama-p277.jpg Ky file është shkarkuar 139 herë.
Same shit!
__________________ Fjalet e shumta jane fukarallek
Bashkangjitje: funny george w bush pictures - bush meets the pope.jpg Ky file është shkarkuar 133 herë.
Everything he says...
Bashkangjitje: george bush sticking up the middle finger.jpg Ky file është shkarkuar 134 herë.
Ky popull keshtu e do
Bashkangjitje: funny-pictures-cat-george-bush-impression.jpg Ky file është shkarkuar 135 herë.
w the f
Regjistruar: 04/01/2004 Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI Mesazhe: 1312
Bashkangjitje: kupjna694842-02.jpg Ky file është shkarkuar 119 herë.
lol morracak
__________________ I love you so much baby That it tears me up inside Don't let our love fade away No matter what people say I need you more and more each day *If i cant have U then I dont want it....
Regjistruar: 04/06/2005 Vendbanimi: NERIELO RECORD'S Mesazhe: 2924
Bashkangjitje: bedsheetillusionvv7.jpg Ky file është shkarkuar 104 herë.
- mban mend Sanije keshtu nuk e kisha trupin kur u martuam bashke ??? - e te ngrente mortja e por edhe une kaq e turpshme isha atehere...
__________________ R.E.S.P.E.K.T