opppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa e pe bionden ti i rane komet tu kercy im ate i tha mase mbas dasme kur te ikim ne itali do bejme ate te "dna" se kjo nuk o ime bije me ngja si goce Demir jevgut ku me iku Vizo mor aman se i vuna vallen e qytetit tone ...
N'gjum patriote. Duhet me u cu heret pder pune.
ooooppppaaaaaaaaaa, pasken ardhe qeflijte e Mejhones Po keshtu ka lezet me hy n'mihone
Ku je o Bionde, ku je? C'kishim nga pusi? Bardhyli aty ishte?
Tani s'paska njeri ketu, por une po ulem ne nje tavoline e po pije nje Kafe te bere vete, sa t'vij ora te dal per ne pune
Le po na ka sjelle edhe keto kamarieret tani, shalen naaaa nje metro
shume do kisha deshire qe ......
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Ku je o Bionde, ku je? C'kishim nga pusi? Bardhyli aty ishte?
Turp o ta them po ne Elbasan nje vizite 20 minuteshe ne rubi nje tufe lule nanes sepse i gjithi fisi ne Durres kshuqe dhe ne atje ngelem dasem hesapi imagjino vete ti 1 martohen 200 terbohen ...
Turp o ta them po ne Elbasan nje vizite 20 minuteshe ne rubi nje tufe lule nanes sepse i gjithi fisi ne Durres kshuqe dhe ne atje ngelem dasem hesapi imagjino vete ti 1 martohen 200 terbohen ...
dhe nje darsem qe mendoja ta ha ket vit me shkoi kot ,me iku rasti pa u teerbu
opo çpo kendojn
o gjasht bilbila
tre te verdhe
e kater jeshila ....
- nga nji puthje gjith femrave te forumit ... lagjes ... durrsit dhe kudo si ndodhen
... edhe nji per Dylanin atje n' kanada
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!