Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner ..ngrohte * * * Je tip qe merdhih apo ste ben shume pershtypje i ftohti? ai tipi i pare jam a pi duhan??
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner ..ngrohte * * * Je tip qe merdhih apo ste ben shume pershtypje i ftohti?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ncq. Kam humbur gje?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ncq. Kam humbur gje? Nuk e di ti si mendon?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ncq. Kam humbur gje?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Nuk e di ti si mendon? Me kane ngri mendimet nga i ftohti!!! * * * Sa here ke gjenjyer sot ( edhe pa qellim te keq) ?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs Nuk e di ti si mendon?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Me kane ngri mendimet nga i ftohti!!! * * * Sa here ke gjenjyer sot ( edhe pa qellim te keq) ? nuk e di besoj nja 6 here me shume jo... ..si te duken shume apo pak?
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Me kane ngri mendimet nga i ftohti!!! * * * Sa here ke gjenjyer sot ( edhe pa qellim te keq) ?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nuk e di besoj nja 6 here me shume jo... ..si te duken shume apo pak? Varet ke karakteri jot. S'mund ta percaktoj pak apo shume! Per mua eshte shume edhe 1 here. * * * Ke gjithmon te drejte ne ate qe mendon-thua-shpreh?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs nuk e di besoj nja 6 here me shume jo... ..si te duken shume apo pak?
...kam shumicen e rasteve ne ato qe them, jgjys per gjys ne ato qe mendoj, e njejta gje si e para per ato qe shpreh... ...Te ka rastis ndonjehere te sajosh nje situate te pavertete??
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Asnjehere. Sporti jot i preferuar?
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Asnjehere. Sporti jot i preferuar? ehe edhe pyet Football cili tjeter..... ky i dashuri jote mos i ka gje inicialet M.M??
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Asnjehere. Sporti jot i preferuar?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs ehe edhe pyet Football cili tjeter..... ky i dashuri jote mos i ka gje inicialet M.M?? jo i ka m.sh Me cilin ekip ke luajtur thot i fejuari im?
Citim:Po citoj ato që tha Erald Gibbs ehe edhe pyet Football cili tjeter..... ky i dashuri jote mos i ka gje inicialet M.M??