Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
__Menim Casti taze , pas stervitjes : .....Po kjo Amorja ku ka humbur.......... ?
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Prap nje mendim Casti .Taze dosmdo se pa taze s'kemi ku vemi lol :.......Sa forum gjymash ky "Horizonti" ...!!!!--Duket si Horzont pa horizont lol
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
A pikaaaaaaaaaa hajde merri vesh po deshe!
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Youpiiiiiii *___*
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Youpiiiiiii *___*
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Te besh embelsire kur e di shume mire qe nuk mund ta hash eshte sfide sfidash! Po nuk ka shanse te me provokoje. Jam indiferente!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
John Lennon - Happy Christmas War Is Over Mendimi im i momentit eshte t'ju uroj te gjitheve Gezuar Krishtlindjet & Vitin e Ri 2012! Gezuar kudo qe te ndodheni...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te besh embelsire kur e di shume mire qe nuk mund ta hash eshte sfide sfidash! Po nuk ka shanse te me provokoje. Jam indiferente! I Love U
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Te besh embelsire kur e di shume mire qe nuk mund ta hash eshte sfide sfidash! Po nuk ka shanse te me provokoje. Jam indiferente!
Edhe ty Cecilia Gezuar Krishtlindjet dhe vitin e Ri ! --Qofte nje vit i mbare , plot Shendet e Lumturi per ty, ky vit i ri dhe gjithe vitet qe vijne pas tij .....
http://www.icq.com/img/friendship/s...ard_7944_rs.swf Gezuar Krishtlindjet.