Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Metallica - The unforgiven ll how about this! Degjova se ne mars luajne ne slloveni me duket si thuaj ikim i shohim angel ? wooow vertet????? une dakort jam shkojme
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Metallica - The unforgiven ll how about this! Degjova se ne mars luajne ne slloveni me duket si thuaj ikim i shohim angel ?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil wooow vertet????? une dakort jam shkojme keshtu me thane dhe mua , aty eshte me afer nga ku mund te shkojme ti shohim se ne Shqiperi nuk vijne qe nuk vijne , Biondia ... TNT
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil wooow vertet????? une dakort jam shkojme
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` [B] k Biondia ... TNT FALEMINDERIT Smoker eshte nje kenget e mia te preferuara dhe keto momente po e degjoj me zerin ne kupe te qiellit hahahah... Toka le te behet qiell deti le te behet diell mos harro e imja je ... ...moj biondine me syte jeshil me buzet si qershi .... sa me pershtatet kjo kenge
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` [B] k Biondia ... TNT
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Eshte kenga qe po degjoj ne keto momente por vlen nje pershendetje. Per te gjithe te martuarit e bashkejetuarit e forumit :p Oscar Benton Different dreams
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Flm faje per pershendetjen. Po ti ku hyn, lol? Per ty dhe ata/ ato qe jane online. Dreams- The Cranberries
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Per te gjithe ata/ ato qe dashurojne apo i dashurojne. :p Harroje Vetmine- Elita 5
Regjistruar: 31/08/2006 Vendbanimi: usa Mesazhe: 1525
Te gjithe te dashurit pa te dashur :p, dhe te gjithe te apasionuarit e Elvis Presley.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Per te gjithe ato djem e vajza qe nje here ne jeten e tyre kane provuar nje ndienje kaq te paster dhe nje dashuri si kjo e tyre ... Because of you-Kelly Clarkson
Modifikuar nga BIONDIA datë 14/02/2010 ora 23:44
Bionde, ishte urim apo mallkim. Hidhi nje sy tekstit te kenges
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Bionde, ishte urim apo mallkim. Hidhi nje sy tekstit te kenges Faje e kisha per dashurine aq te paster te romeos e xhulietes mos ki frike nuk ishte per ty ti shyn ke romantiket ste kap as mallkimi as urimi ...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Bionde, ishte urim apo mallkim. Hidhi nje sy tekstit te kenges