Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri
Po
Jo
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha lule

...disa njerez sja din kuptimin , edhe fatkeqesisht un po humb nje mik shum te mire , pikerisht nga ky pretekst ( nese mund te quhet pretekst).

Ua? Si kshu? Pra ti e kishe mik ai ta kishte me hile?
Po ndoshta ti je irrestibile o lule, c'faj ka shoku?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 22:22
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Nuk po flas per te veçantin ...po dyshimet ...

S'flas dot me gjate se kaq , se nuk e kam te drejten e autorit

mund te them vetem kaq , 1 njeri eshte e do ngelet *i veçanti* e kjo s'ndryshon .

irrestibile?? ndoshta.....por Nje njeri qe te njeh mire , duhet ta kuptoj qe ky term nuk ekziston , *per kohen qe do jet prezent* .
nese ndodh e kunderta ateher ah...

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 22:32
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Lule kam pat nje shoqe qe kur djali se terhiqte si paraqitje priste qe ta shikonte vetem si shoqe, por kur e pelqente e shikonte me teper se shok. . Me nje fjale nese ka terheqje seksuale eshte e pamundur te ngelesh thjesht shok. Nese nuk ka pret nga tjetri te njejten gje, vetem shoqeri. Keshtu dhe puna e shoqes sime dhe e shokut tat, apo ne te tjereve. Ndjenjat nuk komandohen lol. Kur ndjen, ndjen. Nuk ka faj i shkreti qe ndjen per ty, por as ti qe nuk e shikon me teper se shok.

Modifikuar nga Deb* datë 19/03/2012 ora 22:55

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 22:44
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Deb si kam qef privatet mi dreq , ta hap tani ??
Lexo mire .Un i kam ndjenjat e qarta , ate qe e quaj shok se bej dot te dashur, ate qe e kam te veçante se zevendesoj dot me asnje .

Ndaj per mua shoku ngel shok /, miku/ mik , *i veçanti i veçante*. Pastaj se ça ndjejn te tjeret per mua ,( derisa un jam e sigurte ne ate qe bej e si kaloj limitet ) nuk me hyn ne pune sepse e kam ndergjegjen e paster.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 23:00
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Po sikur djali qe ti do,te te thote, sorry por une e kam ndare mendjen. Nga ty pres vetem miqesi dhe asgje me shume. Do e quaje egoist, njeri pa ndjenja apo do e vleresoje me shume si shok?

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 23:12
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

PO

Mesazh i vjetër 19 Mars 2012 23:52
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Deb si kam qef privatet mi dreq , ta hap tani ??
Lexo mire .Un i kam ndjenjat e qarta , ate qe e quaj shok se bej dot te dashur, ate qe e kam te veçante se zevendesoj dot me asnje .

Ndaj per mua shoku ngel shok /, miku/ mik , *i veçanti i veçante*. Pastaj se ça ndjejn te tjeret per mua ,( derisa un jam e sigurte ne ate qe bej e si kaloj limitet ) nuk me hyn ne pune sepse e kam ndergjegjen e paster.

Ã_

voila pourquoi je taime si fort parce tu est unique je tadore ma fleur prefere

Mesazh i vjetër 01 Prill 2012 03:47
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar