Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664
|
Citim: Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Football shpresoj per ju, qe cfare keni shkruar me siper mos lexohet nga burri dhe femijet tuaj...se perndryshe????
Ndersa persa i perket asaj qe babai nuk dihet ,do te shtoj se keni mbetur akome ne periudhen e bronxit..azhornohuni pak me zhvillimet e shkences.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ndihem keq vetem kur hyje ne forum....dhe cfare bej......largohem menjehere
Shyqyr qe kemi disa intelektuale ketu te na informojne me situatat e sotme dhe te djeshme.
Dhe sa per dijeni une po dialogoja me Paris, ty pse te djeg? Dhe n.q.s ndihesh keq kur hyn ne forum atehere pse hyn, dhe nuk largohesh. Edhe ketu nuk je vetevetja o i shkrete. Mire te tjeret na pelqen ti genjejme, por kur arrijme te genjejme edhe vetvehten atehere dije se je ne trouble, big trouble my dear. I am so sorry!!!!!!!!!
Sa per femijet dhe burrin tim mos u shqeteso se sic shkruan edhe vete shkenca ka perparuar.
Gjithashtu kam aq liri sa ta shpreh humorin tim edhe ne familjen time dhe te mos jem me shume fytyra, nje per forum, nje per ne markat, dhe nje per ne familje.
Une nuk jam nga ata qe te vuaj te me duan te gjithe, mjafton 3-4 veta dhe ata me mbushin jeten.
Shendet
Modifikuar nga Cindi datë 06/02/2006 ora 04:59
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|