Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Më mjafton lumturia e të qënurit Baba per te mos u ndier kurrë keq.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2006 19:49
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Smile

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

wowwwwwwwwww, kur u bere Baba ti?????
Me jete Bebin!Puthe dhe per mua!
Po ndihem vertet mire, qe Shkodrani qenka bere Baba i Mire!

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2006 19:56
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Puna eshte se une ndihem kaq mire tani, sa nuk e di c'do te thote te ndjerit keq e Pariso

Keto filozofite e mesiperme, me ben te nderroj rrobat, te brendshem dhe te jashtmet.

Mesazh i vjetër 04 Shkurt 2006 22:34
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Citim:

kritikat bejne mire ne nje fare menyre...mjafton te kesh lakushmerine intelektuale per ti kuptuar..

Si e kupton lakushmerine intelektuale ti qe ngre peshe gjysmen e forumit duke u qare e ankuar pse te kritikohet nje poezi??

Modifikuar nga tresh datë 05/02/2006 ora 04:13

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 03:53
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Citim:
Po citoj ato që tha football
Puna eshte se une ndihem kaq mire tani, sa nuk e di c'do te thote te ndjerit keq e Pariso

Keto filozofite e mesiperme, me ben te nderroj rrobat, te brendshem dhe te jashtmet.

hahahaahahahahahah ku me del para shkrimi yt!
A thua mos je gje mamaja ime qe me lexon kaq lirisht?!
Vallahi,-as une s`po arrij te kuptoj se ca kam shkruar....

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 03:55
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:

Me jete te gjate naqe . Vajze apo djale? A munem te puth iher mar per hater te bebit..

p.s une kur jam e merzitur pi kafe me sheqer pa sheqer si te jete s'ka problem vetem shijen e mire te me lene dhe bej 1 telefonate njerezve te zemres.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 05/02/2006 ora 06:41

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 06:13
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Une kur ndihem keq bej kalamaj. Nuk e di kur do te mbarojne, deri sa te gjithe te me urojne "te te rrojne bebushat" dhe te sigurohem qe me uruan te gjithe.

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 07:13
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

[QUOTE]Po citoj ato që tha PARIS
[B]

hahahaahahahahahah ku me del para shkrimi yt!
A thua mos je gje mamaja ime qe me lexon kaq lirisht?!
Vallahi,-as une s`po arrij te kuptoj se ca kam shkruar....

Degjo Pariso mamaja gjithmone dihet, Babai nuk dihet. Ai vetem gezon sa here ben gruaja femije

Modifikuar nga Cindi datë 06/02/2006 ora 02:12

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 07:15
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Citim:
Po citoj ato që tha football

Degjo Pariso mamaja gjithmone dihet, Babai nuk dihet. Ai vetem gezon sa here ben gruaja femije

Football shpresoj per ju, qe cfare keni shkruar me siper mos lexohet nga burri dhe femijet tuaj...se perndryshe????
Ndersa persa i perket asaj qe babai nuk dihet ,do te shtoj se keni mbetur akome ne periudhen e bronxit..azhornohuni pak me zhvillimet e shkences.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ndihem keq vetem kur hyje ne forum....dhe cfare bej......largohem menjehere

Modifikuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 05/02/2006 ora 19:23

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 17:55
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Citim:

Football shpresoj per ju, qe cfare keni shkruar me siper mos lexohet nga burri dhe femijet tuaj...se perndryshe????
Ndersa persa i perket asaj qe babai nuk dihet ,do te shtoj se keni mbetur akome ne periudhen e bronxit..azhornohuni pak me zhvillimet e shkences.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ndihem keq vetem kur hyje ne forum....dhe cfare bej......largohem menjehere

Shyqyr qe kemi disa intelektuale ketu te na informojne me situatat e sotme dhe te djeshme.
Dhe sa per dijeni une po dialogoja me Paris, ty pse te djeg? Dhe n.q.s ndihesh keq kur hyn ne forum atehere pse hyn, dhe nuk largohesh. Edhe ketu nuk je vetevetja o i shkrete. Mire te tjeret na pelqen ti genjejme, por kur arrijme te genjejme edhe vetvehten atehere dije se je ne trouble, big trouble my dear. I am so sorry!!!!!!!!!

Sa per femijet dhe burrin tim mos u shqeteso se sic shkruan edhe vete shkenca ka perparuar.
Gjithashtu kam aq liri sa ta shpreh humorin tim edhe ne familjen time dhe te mos jem me shume fytyra, nje per forum, nje per ne markat, dhe nje per ne familje.

Une nuk jam nga ata qe te vuaj te me duan te gjithe, mjafton 3-4 veta dhe ata me mbushin jeten.

Shendet

Modifikuar nga Cindi datë 06/02/2006 ora 04:59

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 02:14
Ora tani: 13:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar