Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

...

Sa do rrojme, do mesojme...o ju lisat e gjate...(s'mbaj mend me shume) kush e di vazhdimin?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:37
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pse nuk kan shpikur nje ilac kunder nostalgjise....

Do interesohem neser zemra ne ndonje laborator...si dihet...pse doje ndonje ti?

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:39
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mire vlla gjynaf te qahemi ka e me mire

ste pelqen as ty avatari eeee ..... shfaqje e huaj... ai nou ai nou ...

Ashtu de.
Kush me avatari?
Booh, une te kam pare ne plazh. Ti i ke me te mira allatet nga qo qe ke vene ktu.

Citim:
Po citoj ato që tha Debora

Kam GPS.

Deb kujdes xhi-pi-esin, mbaje mire.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:43
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ashtu de.
Kush me avatari?
Booh, une te kam pare ne plazh. Ti i ke me te mira allatet nga qo qe ke vene ktu.

avash de se allate ke ti ... une kam ca gjona te tjera ... mos e lli nashti muhabetin

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:47
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Do interesohem neser zemra ne ndonje laborator...si dihet...pse doje ndonje ti?

e pra se aty ne paris ka shume laburatore nje te keqen me bej derman ...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:48
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e pra se aty ne paris ka shume laburatore nje te keqen me bej derman ...

Po mire njehere, hajde te llafosemi pak kembekryq c'te ka gjetur me xhane? Eee thuaji tetes ti?

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:49
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ndersa une jam e bindur qe eshte Agata ....
Si nuk e dime ne kush fshihet pas monitorit,as te tjeret se dine kush fshihet pas monitorit nga shkruaj une...Eshte gjithcka relative..

Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.

Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:50
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

avash de se allate ke ti ... une kam ca gjona te tjera ... mos e lli nashti muhabetin

Une?

Ku po e lli me ku po e lli. Oj

Po GPS ke ti si Debora?

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 01:51
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.

Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.

Kjo "gjithsesi" nuk te duket se po perdoret me vend e pa vend.
Psh ne kete rastin tend duhej thene:
flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi sidoqofte, ose megjithate. nga na doli qo gjithsesi qe te zevendesoje sidoqoften?
Apo ja fut A krasta si kau peles dhe o burra te gjithe prapa.

Nejse sa per fillim kjo me qe the se agata nunk di shqip Khe.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:01
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Une?

Ku po e lli me ku po e lli. Oj

Po GPS ke ti si Debora?

Cedrus aman me qafsh me thuaj nga je me origjine ... kshu larg e larg bjeri se jam e zgjuar me raste i kap ca gjojna

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:02
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar