Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Dashuria eshte te japesh edhe te mos pretendosh te marresh kurre. Te jetosh me therrimet qe ajo te le, te lindesh, te jetosh dhe te vdesesh per te. Ky eshte mendimi im se ceshte dashuria, me mire mos dashuroni kurre... DIABOLIC A'S

jam plotesisht dakort me ju, sinqerisht.........

pershendetje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Maj 2004 18:07
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha sabina

jam plotesisht dakort me ju, sinqerisht.........

pershendetje

Kaq shume je pajtuar me mendimin e mbretit diabolic. S'besohet fare!?

Mesazh i vjetër 20 Maj 2004 18:10
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

Smile

Dashuria??!!

Ceshte dashuria?
tere nje liber ne nje fjale,
tere oqeani ne nje pike loti,
shtate pale qiej ne nje shikim,
furtune ne nje psheretime,
rrufe ne nje prekje,
nje mije vjet ne nje cast,..
Kjo eshte dashuria......
(Tuper)

Nqse drita eshte e pare e zemres, a thua dashuria eshte drita e zemres?!
(De Balzak)

Qesh me dashurine ai qe nuk ka qene kurre brengosur prej saj....
(Shekspir)

Ndersa Dashuria per mua, eshte bota me nje banor..

---------------------------------
Nese nuk te ka prekur dashuria, je duke ecur ne erresire

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 16:11
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Hej hej hej , ja ku jam edhe une per nje kohe tejet te shkurter , per tju pershendetur se kam kohe pa e bere , se nuk kam pasur mundesi, dhe ta dini qe dy muaj pa ju me duket si nje jete . Plloshtan vella mesoji pak te lutem njerezis se ceshte dashuria , thuaji qe eshte lot dhe qeshje, vuajtje dhe lumturi ankth dhe puthje deri ne cmenduri.Thuaju se diabolic ka dashuruar me shpirt dhe se shpirti im i lodhur nuk do me te tkurret e te vuaj per nje vajze qe se meriton asnje cast te ndodhet ne zemren time . ika gjith te mirat DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2004 19:32
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Diabolik!vellai im.Mos u merzit,fare se vajzat vijne e ikin.Milanin te kemi fort ne,pastaj te tjerat rregullohen
Nje sqarim.Vajza ka plote.Kush me shume e kush me pak,te gjithas njelloj jane.
Pershendetje.

Mesazh i vjetër 28 Korrik 2004 20:29
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Thumbs up

diabotic eshe e veretet lal ajo qe ke shkruar ti edhe nuk ka gje qe me ndryshon mendjen
te pershendes....
roke mja ti mja pse te gjithe si puna jote nuk jane qe ju vine edhe ju ikin vajzat .......shhhhhhhhhhh

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2004 01:51
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunlight
depertuese..

Regjistruar: 16/07/2004
Vendbanimi: atje ku lind dielli..
Mesazhe: 89

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Mos u merzit,fare se vajzat vijne e ikin.Milanin te kemi fort ne,pastaj te tjerat rregullohen
Nje sqarim.Vajza ka plote.Kush me shume e kush me pak,te gjithas njelloj jane.
Pershendetje.

Nje sqarim:qe vajza ka plot, kete e dime, por qe dhe djem ka shume edhe kete e dime, apo jo roke, dhe nga te gjith tipet madje, maskilista, narcista, mazokista, egosita, 'geista'..........hahahahha.
pershendetje...

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2004 11:15
Sunlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunlight Kliko këtu për të kontaktuar me Sunlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunlight Shto Sunlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Po ti ku hyn tek ajo e fundit,tek hahahahahaha????:p:p:p
sa per kuriozitet ka me shume vajza ne bote se djem.Nuk flas kot une:p:p
hahahahha edhe une,ne nje rang
Pershendetje !

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2004 11:32
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunlight
depertuese..

Regjistruar: 16/07/2004
Vendbanimi: atje ku lind dielli..
Mesazhe: 89

une s'hyj tek hahahahahhat....po te ishte ashtu, kushedi ku do isha tani...................!!!!!!!!!
bye...

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2004 12:51
Sunlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunlight Kliko këtu për të kontaktuar me Sunlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunlight Shto Sunlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

epo je nje shkalle me larte,nuk merremi dot me ju......

Mesazh i vjetër 29 Korrik 2004 16:18
Ora tani: 23:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar