Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Se imagjinoj dot Forumin pa ket dhe se do rraf P.s ju nalt , qe sju duken interesante, mund dhe ti anashkaloni keto tema , s'perben problem hic !
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
do ishte boring..
omgggggggggggggggggggggggg kush erdhi kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne omgggggggggggggggggggggggg kush erdhi kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss o zemraaaaaaaaaaa miss u e prandaj hyraaa.. po he mi cbehet ktu???? e ka krujt njeri me ty se jam ne qef sot
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne omgggggggggggggggggggggggg kush erdhi kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Nuk ka kuptim pa kete dreqen.
Citim:Po citoj ato që tha Niqua o zemraaaaaaaaaaa miss u e prandaj hyraaa.. po he mi cbehet ktu???? e ka krujt njeri me ty se jam ne qef sot Pse mi ka njeri .. e? moj ti me ke ma dredh se te griva...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua o zemraaaaaaaaaaa miss u e prandaj hyraaa.. po he mi cbehet ktu???? e ka krujt njeri me ty se jam ne qef sot
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Pse mi ka njeri .. e? moj ti me ke ma dredh se te griva... hahahahahahah me asnjeri jo por skam pas shume kohe te futem... ti mire ja kalove?????? pettering ku e kemi???
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Pse mi ka njeri .. e? moj ti me ke ma dredh se te griva...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahahahahahah me asnjeri jo por skam pas shume kohe te futem... ti mire ja kalove?????? pettering ku e kemi??? msn mi flas perdit me ate cjapin..se cka ca deshira kshu, tveshtira obobobo me t'heq petllen,
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahahahahahah me asnjeri jo por skam pas shume kohe te futem... ti mire ja kalove?????? pettering ku e kemi???
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne msn mi flas perdit me ate cjapin..se cka ca deshira kshu, tveshtira obobobo me t'heq petllen, sa lecova nje mp ti.. paska humb tel dhe numerin tim patjeter.. thash se e dinte per mendjesh por jo..
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne msn mi flas perdit me ate cjapin..se cka ca deshira kshu, tveshtira obobobo me t'heq petllen,
Citim:Po citoj ato që tha Niqua sa lecova nje mp ti.. paska humb tel dhe numerin tim patjeter.. thash se e dinte per mendjesh por jo.. ou se di mi, po e pashe po i them sot se kam pare..
Citim:Po citoj ato që tha Niqua sa lecova nje mp ti.. paska humb tel dhe numerin tim patjeter.. thash se e dinte per mendjesh por jo..