Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Sa qetesi apsolute ketu heeee?Me duket se viti 2004 na gjeti ne gjume te thell qe nuk paska me te pagjumur...
Bela e bukur sic duket ti po enderron dhuraten e 14_Shkurtit.....nga kush e pret me derebardhe....apo kujt do ia dhurosh ti:p

Pershendetje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Janar 2004 13:16
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Qetesi....Heshtje.....Qetesi Olimpike.....Heshtje Olimpike (ups)....Te gjithe njerezit ne vetmine dhe problemet e tyre.Te gjithe te zhytur ne fillimvit per te projektuar planet a per ti vazhduar ato.Hej popull!!!!Eshte edhe forumi ketu.....Ervisa e ka thene shume mire: "Kush te doje le te urdheroje"
Bela nuk po enderron dhuraten,por dhuratat(dmthn qe ka shume simpatizante nga zona e saj )Pershendetje dhe zgjohuni se kam ca plane per shen valentinin.......

Mesazh i vjetër 19 Janar 2004 17:44
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Red face

o roke, Ervisa miremengjes tani ne dreke, por me doli gjumi nga nje enderr, nje mesazh per shen Valentinin me beri esell, haj na sqaro pak si do ta kalojme a do mblidhemi apo jo, se sa per dhurata se kemi problem nuk diskutohet qe do te na vijne, se na erdhen per ditelindje e jo per Shen Valentin............................!

Mesazh i vjetër 20 Janar 2004 16:05
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

hahaha 14_Shkurti i zgjoi perseri
Lova ti do dhurate te vecante se ke dhe emrin qe ka feste ate dite
Keni dhe Roke se mos ju genje mendja se do e kaloni aq lehte kete 14_Shkurtin sic kaluam vitin e ri ku nuk kishte shume shpenzime ..keshtu qe mbushni xhepat mire e mire.se u bom si shume veta per dhurata:p apo jo Bela e Bukur(na humbe fare aleate)

Mesazh i vjetër 20 Janar 2004 18:37
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
hahaha 14_Shkurti i zgjoi perseri
Lova ti do dhurate te vecante se ke dhe emrin qe ka feste ate dite
Keni dhe Roke se mos ju genje mendja se do e kaloni aq lehte kete 14_Shkurtin sic kaluam vitin e ri ku nuk kishte shume shpenzime ..keshtu qe mbushni xhepat mire e mire.se u bom si shume veta per dhurata:p apo jo Bela e Bukur(na humbe fare aleate)

Mos ma vini re qe nuk po shkruaj ketu se jam i detyruar te punoj deri von qe te siguroj leket per nje pritje ashtu sic e meritoni.
Roke mos e caj koken se me paret qe po fitoj e heq une shpenzimet e parit dhe te transportin. Ty te dua vetem qe ti mbash gocat me muhabet se ke muhabet te embel ti. Kam pronontuar dhe nje lokal te ri ne periferi te qendres bashke me nje orkester te klasit. Megjithse do ta shikoni vet dhe besoj do ngeleni te kenaqur.
He c'na thoni????

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 08:58
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

ahahaaaaaa Roke qenka zhdukur keto kohe me duket e paska nga frika ose po punon pa ndare per te bere pushim 14-ten:p
Keno po mire mo ti te tjerat po i pregatit po mos harro ke dhe dhuratat ato peshojne me shume...sa per lokalin dhe pagesen e tij na e lerni mua dhe Beles se Bukur...aq gje mund te bejme dhe ne te dyja
Une jam Dakort...

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 17:53
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
ahahaaaaaa Roke qenka zhdukur keto kohe me duket e paska nga frika ose po punon pa ndare per te bere pushim 14-ten:p
Keno po mire mo ti te tjerat po i pregatit po mos harro ke dhe dhuratat ato peshojne me shume...sa per lokalin dhe pagesen e tij na e lerni mua dhe Beles se Bukur...aq gje mund te bejme dhe ne te dyja
Une jam Dakort...

Ne asnje menyr. Si tju le une qe te paguani ju? Ku vajti xhentilesa jon? Mos na beni me turp.
Une po punoj per ekstra dhurata
Mos e vrisni mendjen per asgje se pergjigjem une per te gjitha. Vetem nje gje dhuratat zgjidhini vet se mua nuk me vjen ndoresh per ti zgjedhur. Regullohuni me roken per ate pun se ai mer vesh mir nga ato pune. Billen ma sillni kur te vini se e paguaj une.

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 20:37
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Mesazhe: 2397

No Woman no Cry.Roke ketu eshte midis jush,ne mendjet tuaja ne zemrat tuaja ne.......lere se u zgjata shume
hahaha o Keno.Mua me le ti blej dhuratat per to?Ok,une po shkoj me vrape dhe te bllokoj nga qarkullimi moden e fundit nga Victoria Secrets,pasi do ja dhurojme bukurosheve tona.Vetem,mos harroni qe te prenotojme dhome se lame nam per vitin e ri,ngelem te kater rrugeve,limuzinen na i bllokoi policia dhe te rrojne rrobat e mia qe i bleva 3500$.dakort vajza?Aty luajme me letra lojen qe lame per gjysem ne burg te Bela Bukuroshja dhe pastaj njera nga ju po te kete deshire te me "mesoje" mua anglisht se nuk di mire.Po ishte edhe Keni dobet edhe ate.keshtu pra.Une jam ketu,nuk frikesohem.Jam me i pranishem se kurre,me energjik.besoj se e pate per vit te ri(hiiihihi)Pres mendimet tuaja per 14 shkurtin.Une u "rizgjova" nga gjumi dhe vazhdoj me pagjumesine.GJUMI I TEPERT VAZHDON TE JETE HUMBJE KOHE!!!!
(ROKE)

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 11:09
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Thumbs up

Hej kalamaj mendohuni mire per festen dhe seriozisht ju lutem, haj ju kam si shpit t'ja kalojme sa me mire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 19:13
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BELA E BUKUR
^^^^^^^^

Regjistruar: 06/12/2003
Mesazhe: 218

Talking

Po ku jeni o kalamaja ,ku jeni ! (pervec kenit ) hihihi
Thashe se humbet ,kujtova se mbete ne 2003 ,Ervisa ,ku je moj shoqe e dashur se me mori malli ....... !lol
Tani ,ju cuna mos u zini se kush te na qerasi se lokalin do e prenotojme vete ne (ashtu sic tha edhe shoqja ime )..kurse per te tjerat jua leme juve .....he se ne skerkojme shume ...sa per bllokimin e victotia secret fashion mos kujto o roke ,se do kalosh me aq mundesisht bej nje telefonate andej nga gucci ose versace ,nejse kush te dale se s'kemi pretendime ne Ervisa apo jo ! ..dhe na porosite ndonje gje tevogel se sic te thashe ne s'duam shume jo .po nuk jemi vajza materialiste ne !
..dhh sa per letrat ,une si kam me se i grisa nga inati qe humba ,po do ta bej zemren gure e do blej disa te tjera ..e shikon edhe letrat do ti blejme ne ! Ju pershendes te gjitheve bela e bukur ..lol

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 23:55
BELA E BUKUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BELA E BUKUR Kliko këtu për të kontaktuar me BELA E BUKUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BELA E BUKUR Shto BELA E BUKUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BELA E BUKUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Kush te doj le te urdheroj..:)::):

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar