Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Re: Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha uragani
Deri para pak kohesh femren shqiptare nuk e nderroja me gje ne bote por fatkeqesisht tashme kam nderruar opinion. Te kesh nje histori sot me nje shqiptare do te thote te kesh halle te medha ne kurriz.
Nje shoku im thote:
"Nuk ke ce do hasmin po te kesh nje femer shqiptare per te dashur".
Sa djem te rinje kane ikur per pambuk sepse jane ngaterruar me njeri tjetrin per femrat. Gjithmone u eshte vene faj djemve qe jane gjak nxehte te ashper e te nxituar por pothuajse kurre nuk i kane fajesuar femrat. Jane ato qe me sjelljet e tyre provokojne konflikte dhe nuk po dine si te frenojne veten. Flitet shume per femrat besnike por nga cfare po na degjojne veshet eshte bere per te hedhur syte large.
Te ulesh ne nje bar ne shqiperi do te flirt-osh "syrazhi" me te gjitha femrat e lokalit.
Hajde dhe martohu me shqiptare po deshe......

.... mortjaaaaaaaaaaaaaa........

Hi Uragan!
Po beqaret do flirtojne o uragan se pastaj s'do ishte normale. Ju cunat e rinj shqipetar duhet te pershtateni me shume me mantalitetin e rinise shqipetare. Brezat ndryshojne, si jashte si ne shqiperi po nje gje ta dish edhe ti edhe te tjeret. Nese nje femer e huaj ka kaluar te pakten nja 15 vet deri nga mosha 16 deri kur ti martoni ju nje femer shqipetare se arrin kurre ate shifer flas per me te keqen. Keshtu qe kur femrat e huaja martohen detyrimisht s'flirtojne me vella se u kane rene baterite. Mbani vajzat shqipetare e mos na ngaterroni racen se i kemi si vajzat si yll te mira e te zgjuara. Femrat e huaja si kuptoni dot kurre, mund te martoheni me to vetem kur tia jap truri 40 vjec me tre kalamoj te ndahet se ti se ben me te lumtur.
Pastaj ka aq vajza te mira ne shqiperi kaq te gatshme te gjejne njeriun e duhur e te filllojne jeten familjare. Mos i gjykoni gjerat vetem ne pamje te jashteme. Me thuaj pate ndonje te dashur konkrete qe te trajtoj keq apo te tradhetoj, dhe vetem me nje rast parp s'mund te nxjerrim konkluzione te tilla. Shko ne shqiperi jepi mundesi vetes te njihesh me vajza te ndryshem dhe pastaj vendos. Kur shqiptaret kane patur 2 te dashur gjithesaj s'bejne me, kurse keto kuckat ketej qe i luajne fene keto do martoni ju. pikaaaa!!!!! Mos na ngaterroni racen, jeni shqipo apo ca jeni.
respekte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 09:59
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

U ka ikur truri djemosha apo beni shakara

Vite me pare takova nje djale nga Tirana rreth te 26 -ve.Pime ndonje birre dhe biseda erdhi tek martesa.Me tha qe gruan do ta merrte angleze.Dakord i thashe,por ajo do te ta dredhi sa here t'i doje qefi.Ajo ne njeren ane une nga ana tjeter me tha.E mbyllim biseden ketu i thashe dhe po mendoja me veten time per te ardhmen e femijeve te mij qe jane te tre djem.Mos valle do ta mendojne jeten si ky i luajtur mendsh ,i cili kish abandonuar gjithcka fisnike qe kemi.Por jo,thosha i menduar une nuk i kam edukuar te behen harramer.Ata nuk kane jetuar asnjehere larg familjes,pervecese kur shkojne me pushime.Dhe i madhi nuk me zhgenjeu.Vajza qe zgjodhi eshte nje shqiptare si kukull me te gjitha karakteristikat e mira qe e karakterizojne nje femer,plus nga nje familje shume e mire.Qe te dy jane studente ne universitet.Nuk e dij dy te tjeret,por friken ja kam te voglit sepse ai u rrit ketu dhe sillet njesoj si keta.
Vitin e kaluar nje miku im nga Vlora ,i cili ka banuar ne Shijak tani ketu ne Londer me tregoi se i biri i tij ishte martuar me nje spanjolle dhe kishte edhe nje vajze.Nje dite plaku dhe plaka shkuan per vizite tek djali,i cili i priti ndersa nusja e djalit nuk e luajti menderen fare dhe rrinte me kembe perpjete ne sofa duke pare televizor.Djali u ngrit u beri kafe, te cilen pleqte nuk e pine dhe te merzitur u ngriten e iken duke i thene djalit qe kjo zuske mos te na shkeli me ne shtepi.Di raste kur gruja i thote burrit shqiptar;Ti do te mbash femijen se une do te shkoj ne disko me miqte e mij te vjeter dhe vjen ne shtepi afer mengjezit e dehur e cope-cope,ose ka raste qe fle tek shtepia e dikujt.Keta djem langaraqer te cilet kane qene dhe jane per vite te tera larg kujdesit prinderor i kane humbur karakteristikat e te qenit shqiptar dhe jane kthyer e do te kthehen ne skllever te ketyre rruspive te huaja.
Nuk e mohoj qe edhe ne Shqiperi ka ndryshime dhe disa nga ju e kane cuar kete fryme degjenerimi edhe ne menyren e jeteses atje,por besoj se nuk kane mundur ta infektojne dot gjithe rinine shqiptare.
More harremseser nje vajze shqiptare edhe prostituta me e madhe te jete kur te vjen ne shtepi ,nena babai,motra apo vellai ajo t'i respekton.Nje shqiptare nuk rri me kembe perpjete dhe t'ju thote( f... o..)duke i trajtuar me keq se nje qen.
Uragani te me falesh,por je shume gabim dhe ke dale nga binaret dhe je kthyer ne nje hic.Nuk mund ta mohoj qe ka raste te vecuara nga ato qe thua ti,por nuk eshte e pergjitheshmja .Pse mos ato vajza qe ti ke pare lokaleve te Tiranes tek ish blloku perfaqesojne gjithe vajzat shqiptare?Jo miku im nuk eshte ashtu.Neper shtepira neper shkolla e neper punra te ngryshme ke plot vajza te shkelqyera.
-Edhe ne emigracion ke plot very nice girls,bile disa i ke edhe ketu ne kete diskutim,te cilat ja vlen ti kesh bashkshorte e shoqe jete deri ne vdekje.
-Te me kuptoj ndonjera me te cilen jam perplasur per ide e mendime te ndryshme.Per nga zgjuarsia,karakteri e morali i tyre nga une kane vleresim maksimal,pamvaresisht se nuk i njoh personalisht.Pervoja ime me ndihmon te gjykoj e vleresoj dike edhe nga mendimet qe ai ,ajo shpreh.
Injoranca te bene themi ne vlonjatet te hapesh si ,,purtha ne derrase''Ne emigracion kane shkuar lloj-lloj injoranti te cilet dijne vetem te punojne e te hane dhe te shkojne ne navojtore,pra tamam si kafshet.Pra edhe femijet e tyre te tille do te behen;vajzat e tyre me keta king konget do te shkojne dhe ne i shohim cdo dite.Por une po diskutoj per ate pjese te shendosh te shoqerise sone e cila ka koncepte te drejta per jeten.
Ata qe mendojne si Uragani do ta shohin temen ne valle kur ta provojne se c'eshte nje zuske e huaj.Jeta do t'ju behet ferre dhe do t'i kene gjithe jeten persiper t'ua bejne ato.Me nje fjale skllever te zuskave.Nqse keni stomak te fort,ju vafte mbare!
Mos harroni kurre ju djem e vajza se asnjehere nuk do ta gjeni ngrohtesine e te huajve,prandaj lidhuni me njeri tjetrin me dashuri te sinqerte shqiptari,per te cilet familja eshte e shenjte.
Kur vjen puna per kete pike i harroj inatat dhe merite me ndonjerin dhe duke qene prind ju uroj te gjitheve jete te lumtur; duke e gjetur dashurine midis shqiptaresh!
Te me fale ndonjeri,qe e kam kritikuar!
Respekt per te gjithe! :o :o :o

Modifikuar nga IQVLORA datë 20/08/2006 ora 16:10

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 15:48
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Qe thua ti IQVLORA, ketu po na behen moderna edhe ata qe erdhen pleq nga Shqiperia. Nuk mbeti cift pa u ndare. Dhe kur i pyet me nje fare shqetesimi ne fytyre, te pergjigjen: " Emigracioni, stressi. Pse e quan kaq tragjike ndarjen, being free is nice" Dhe une nuk vazhdoj me tej dhe u them "OK enjoy the free life", dhe nga brenda them me vehte "Juve s'ishit free me nje, do te jeni free me njeqind"

Di vetem kete, nuk dua kurresesi djemte e mij te martohen me amerikane se jam e sigurt, qe mbas pese vjetesh amerikanja do te mi thote djalit " Mora nje vendim. Divorce" "Why" " Asgje personale, just boring"
Dhe fillon child support, marrja e shtepise, ne qofte se ke shtepi, marrja e makinave, ndarja e te gjitha kursimeve bankare dhe djali mbetet ne mes te kater rrugeve "free" etj, etj.

Une jam pikerisht sot nje nga ato gra, qe dal ne perkrahje te te gjithe baballareve te divorcuar me ligj ose jo, qe po diskriminohen kaq shume nga ligji ne fuqi per perkrahjen e gruas me femije. Kohet e fundit ky ligj ka marr nje avantazh te theksuar, qe eshte kaq shume ne disfavor te Teshkujve dhe kaq i padrejte.

Mire thone qe gruaja, po mori fuqine te merr shpirtin dhe nuk ka meshire per asgje. Gra te tilla kam njohur shume, i kane cuar burrat ne polici, kane perdorur prapaskena nga me te ndryshmet duke perdorur femijet, por mendoj se edhe koha e burrave do te vij se shpejti, se ne ditet e sotme me duket se meshkujt jane te humburit.

Prandaj merrni shqiptare te ndershme se ka plot, se ato akoma nuk i kane mesuar keto lloj ligjesh dhe poshtersish qe bejne te huajat.

Shqiptarja do te behet nene se ashtu eshte instikti i femres.

te huajat behen nena, se vetem duke qene nena mund te zhvasin sa me shume, sidomos nga djemte shqiptare, qe jane te cilter dhe te padjallezuar, te rritur ne familje punetoresh dhe hallexhijsh.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 18:20
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Ndersa une kam dy te njohur qe kane marre vajza shqiptare.
Djem si ata rralle i ban nana e te pakte jane si ata.Shume shume djem te mire.Shkune e moren vajza nga Shqiperia dhe u martuan e shkuan jashtete jetojne.
Kuku nane cfare vajzash me ta shpif e nxi jeten me ta nxi me biseda e sjellje te kota.Ngaqe jane djem te mire ata perfitojne si askush.
Une qe vete per vizite tek ata e smund te rri me shume se gjysme ore se ta shpifin.
Ska pylle pa derra.Ka vajza shqiptare shume te mira po ka edhe vajza te huaja nganjehere edhe me te mira se Shqiptaret.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 18:31
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Ndersa une kam dy te njohur qe kane marre vajza shqiptare.
Djem si ata rralle i ban nana e te pakte jane si ata.Shume shume djem te mire.Shkune e moren vajza nga Shqiperia dhe u martuan e shkuan jashtete jetojne.
Kuku nane cfare vajzash me ta shpif e nxi jeten me ta nxi me biseda e sjellje te kota.Ngaqe jane djem te mire ata perfitojne si askush.
Une qe vete per vizite tek ata e smund te rri me shume se gjysme ore se ta shpifin.
Ska pylle pa derra.Ka vajza shqiptare shume te mira po ka edhe vajza te huaja nganjehere edhe me te mira se Shqiptaret.

Edhe kjo ndodh tresho, por rralle. Kusheriri im grek, u martua me amerikane dhe ajo u be me greke se greket (te gjithe benin kryqin per te)dhe ne fund i tha ciaoo, mbas 10 vjetesh. " Jane shume dhjete vjet" i tha.

Koncepti amerikan eshte ndryshe per familjen jo si i joni (megjithese edhe ky i fundit ka ndryshuar tashme).

Une qendroj me ate parimin mushken dhe gruan merri nga fshati tend se ua di tarbjatet.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 19:12
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Re: Re: hi

Citim:
Po citoj ato që tha roke

AMIN!
Plotesisht dakort!Te shkosh me nje vajze shqiptare ehuuuuuuuuu ne muhabetet qe te ben te vjen keq ti kerkosh te besh sex,sepse ne kete veprim ajo mashtorn shtepine per besimin qe i kane dhene,xhaxhain qe ehste drejtor:p dhe cunate halles qe punojne ne greqi.
pupupupupup,cna gjeti.

Roke, ne rradhe te pare seksi nuk kerkohet po vjen natyralisht kur ka terheqje fizike. Ah kur s'ka s'ka mundohu sa te duash keshtu eshte edhe ky rasti yt. Pastaj per ca shekulli po flet se s'po te marr vesh. Ku ka me femra te atilla ne shqiperi, ju ashtu do ti kerkoni e s'keni per ti gjet me.
Keshtu sic i doni very seksi ashtu i keni mos u merzisni
bye

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2006 20:57
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

football ,sic e thashe edhe me siper ja kam friken djalit te vogel ,i cili mendoj do te jete trashegimtari i asaj pasurie qe me mundime kemi vene ne prinderit e tij.Kur te vije dita qe ai te martohet,(se me ke une nuk e di),ne do te blejme nje shtepi ku ai te jetoj me nusen e tij ,por gjithmone ne emrin tone.Ai dhe nusja e tij do te jene qiraxhinj por nuk do te paguajne asgje.
Me testament do t'ja le djalit te madh,qe nqse short skirt-ja
te beje ndonje numer,do te marri burracon nga djali im.Kete e them me seriozitetin me te madh.
Atyre qe ju pelqen sot te kenaqen me jeten e lire dhe pa proekupime ,neser do te vdesin si ndonje qen rrugesh ne ndonje azil.Ky eshte fundi i ketyre bashibozukeve.
U merzitkan edhe morramedhenjte pale.Na qenkqn bere yanki kaq shpejt.Keta dallkauker ose dallkauke do te merziten aq shume nje dite pa familjen dhe ngrohtesine e saj se do t'ja heqin vetes.Edhe nqse do te jetojne gjate do te bejne jeten e nje qeni.
Pergjithesime nuk duhen bere vetem me nje apo dy raste nga disa.
Kete lloj modernizmi une e quaj shkaterrim te jetes familjare.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2006 03:08
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
 Me kane mesuar te jem e sinqerte por jo te kaloj dege-me-dege sic mund te bejne moshataret e mia shqipetare mbas shpines te prinderve te tyre.

Rinia shqipetare duhet te mesoje vlerat e sinqeriteti para se te flase per shoqerine shqipetare ne totalitet.

Amore sma merr mendja qe prinderit e tu i kan lexuar te gjith letrat e dashuris tate perderisa ti ke nje influencim gjyse-shqiptar ne tru dhe eshte nje mantalitet qe te defermon karakterialisht. e dyta na dole ti e vetmja shqiptare ktu ne forum qe nuk paske ba ndonje gje mbrapa shpindet prinderve. hmmm shume e pabesushme. e treta nuk e di qe cfar do te thuash ti me shqiptaret qe kalojne dege me dege perderisa ti e konsideron veten si nje vajze e prodhuar nga nje familje moderne. nese nje dege thyet pse jo mos te kapesh per nje dege tjeter, eshte dicka normale. Personalisht se kam problem te prezantoj nje cun me prinderit e mi por ama nese eshte dicka serioze dhe me sa cuna flas une ( dhe jo dege m'dege) nuk me duket normale qe ti prezantoj me familje, sigurisht qe dhe prinderit vete nuk ma lejojne nje gje te tille. Sa per hiprokritzi e kishe shume mire sepse kshu hiqen shumica e shqiptareve. Mu thjesht me pelqen sinqeriteti i femrave te huja por perseri them me mire nje  shqiptare e keqe se nje e huaj dhe  e mire . me rracen time nuk ve askend.

Modifikuar nga Niqua datë 24/08/2006 ora 00:25

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2006 00:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

E para: prinderit e mi nuk jane te interesuar te lexojne "letrat e mia te dashurise".Dhe ti lexonin asnje problem,dhe ato kane qene te rinj,i kuptojne shume mire ato pune.

E dyta:Gjera mbrapa "shpines te prinderve"?Thashe ndokund qe jam e vetmja?Jo,s'me rezulton,atehere?Ne jete kam ecur me nje princip e dashur dreqe,te pakten ne realitet:me mire ta marrin vesh nga goja ime se goja e te tjereve.Gjera mbas shpine?Poooo mi,vajtur ne film dhe atehere kur me kishin urdheruar te studioja ne shtepi(16 vjeç).Tjeter?Ah po,alamet cuni ai komshia im(po dhe kete me duket e dine ngaqe beja komente te tilla ne shaka...),dhe ai shoku i universitetit tim s'ishte keq dreqi...As ti dreqe me ndonje tjeter ketu ne forum s'jeni keq jooo kshu nga pamja,por kete s'jua kam thene Auch,s'ju kam thene as per heret qe marr motorrin e kusheririt per te vajtur ne Uni.

Gabime bejne te gjithe,gjera per te cilat s'jemi krenare por nese ne momentin vete s'jua kam thene vetem nga deshira per te mos i bere te vuajne shpirterisht(dhe jo nga ndonje qellim tjeter)kur e kam ndjere veten gati jua kam thene.Pra cdogje qe kam bere ka qene me perspektiven qe nje dite(te shpejte) do e marrin vesh.

E treta:Kam frike se e keqkuptove konceptin e "familjes moderne":te jesh modern nuk do thote forcerisht te shkosh sa me njerin sa me tjetrin.Une kam principe te caktuara,principe qe me lejojne te kem te qarte ate cfare dua nga nje njeri dhe vetem atehere kur te bindem qe i ka mund te kaloja cakun miqesor me te.Ne fakt une familjen time s'do e perkufizoja si "moderne"por si nje grup njerezish qe respekton lirine personale te tjetrit me nje bazament dashurie,kjo nenkupton nder te te tjera te pranosh qe njeriu mund te beje gabime nga papjekuria e moshes,e qe lumturia duhet kerkuar aty ku gjendet.

E di c'nenkuptoj une me "dege-me-dege": sot me pelqeu ky,o burra me te,neser me pelqen ai tjetri,o burra me te. Njerez qe s'jane ne gjendje te kontrollojne instinktet e tyre hormonale,njerez qe s'dine cfare duan,njerez qe hane sapunin per djathe...

Persa i perket "shqipetarllekut" ose "jashtellekut",keto jane zgjedhjet e cdonjerit,dhe askush s'ka te drejten te fuse hundet ne to.Une personalisht kam patur perhere deshire te frekuentoj dike me shume vite jashte vendit(pra pak a shume i te njejtit background si une),thjeshte ceshtje preferencash,mentaliteti,rrethi shoqeror...Cdokush shijet e veta.

Modifikuar nga amor alucius datë 24/08/2006 ora 01:04

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2006 00:38
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

sma merr mendja qe prinderit e tu i kan lexuar te gjith letrat e dashuris tate perderisa ti ke nje influencim gjyse-shqiptar ne tru dhe eshte nje mantalitet qe te defermon karakterialisht. e dyta na dole ti e vetmja shqiptare ktu ne forum qe nuk paske ba ndonje gje mbrapa shpindet prinderve. hmmm shume e pabesushme.

Pse e pabesueshme dreqke? Per mua me duket jashte normales te mos respektosh prinderit qe kane sakrifikuar kaq shume. Dhe te genjesh eshte te mosrespektosh.
Ata edhe 1 oqean larg te jene(sic jane timet),do marrin vesh cdo gje prej gojes sime.

qe te jem ne teme: nuk besoj se per mua do perbente ndonje dallim c'kombesie do ishte djali qe do pelqeja, dhe e njejta gje besoj duhet te jete dhe per femrat.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2006 00:54
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar