Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Lela ca ke hang sot ??? Unë sapo i futa i brez trahana tradicionale shqiptare, nga ato që kemi pas hëng në kohën e verit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 30 Korrik 2005 19:39
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Une sot hengra Tarator, se eshte shume vape ketu....

Mesazh i vjetr 30 Korrik 2005 19:47
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Un fare skam ngrene sot piva kafe vetem,

Na ka ik oreksi fare vape shume....
Pacim ~ Evisa ~

Mesazh i vjetr 30 Korrik 2005 20:09
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Lela ca ke hang sot ??? Unë sapo i futa i brez trahana tradicionale shqiptare, nga ato që kemi pas hëng në kohën e verit.

Ua Amoxil po ku e gjete trahanane ti .... se kam nje shekull pa ngrene trahana smbahet mend
Dergo ca nga un se ste kushton shume postimi
Pacim Amoxil ~ Evisa~

Mesazh i vjetr 30 Korrik 2005 20:11
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Une sot hengra Tarator, se eshte shume vape ketu....

o LELA po ca na kujtove tani!!!!!!!
u bene tre vjete qe skam ngrene TARATOR....
do me beni te vete ne shqiperi juve....
pershendetje..

Mesazh i vjetr 30 Korrik 2005 22:57
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Evisa e di që skushton shumë postimi por është puna e mallit. E kam trahana shqipërie ene ka shumë vler për mu.

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2005 01:44
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

per kuriozitet..

Po bollgur , a keni ngrene ndonjeher?

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2005 14:40
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Re: per kuriozitet..

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Po bollgur , a keni ngrene ndonjeher?

mos pyet a kemi ngrene, por ver receten sesi behet...
po pervesh menget une( megjithse kam veshur kanatjere) per ta gatuar kete bollgurin... po qe se eshte e embel po i ul menget prape, se nuk i ha embelsirat...
GERANIUM po pres une, kam vene ujin per te vluar...

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2005 15:14
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ca eshte ku Bollgur...Se kam degjuar ndonjehere.....

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2005 16:20
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Ca eshte ku Bollgur...Se kam degjuar ndonjehere.....

kete po them dhe une LELA, se kam degjuar ndonjehere....
te presim receten nga geranium...
ciao..

Mesazh i vjetr 31 Korrik 2005 16:41
Ora tani: 05:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar