Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur... Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

... Mendo sikur, diabolic te mos ishje elbasanlli, dhe komshiu im, pa le!!! :-)))

pershendetje te gjitheve!

Tschüß

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2007 13:46
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas

Aaaaaaa...tashi qe e hape thesin na e trego edhe ne 'bandillave' ket elizirin se pasha Zotin deri m'Toronto jom tuj ardhr mr diabolic-un.........

Jari vallai e marrim ne kembe qe tani qe ta kemi rrugen perpara... :p

Mendo sikur ta kishim gjetur elizirin e dashurise ndoshta nuk do te bridhnim sa ne nje zemer ne nje tjeter...

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 03:15
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
... Mendo sikur, diabolic te mos ishje elbasanlli, dhe komshiu im, pa le!!! :-)))

pershendetje te gjitheve!

Tschüß

Mendo sikur te ishim bashke dhe tja fusnim me raki te shoqeruar me tave dheu dhe turshi...
Pastaj te kendonim kengen-

O e kam shtepine te pusi qe lahet vete
Nana moj me ka rritun hajde moj me kimete
Zanatine kam hajde more briskaxhie
Aman une i mjeri kam ran ne dashunie...

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 03:17
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Jari vallai e marrim ne kembe qe tani qe ta kemi rrugen perpara... :p

Mendo sikur ta kishim gjetur elizirin e dashurise ndoshta nuk do te bridhnim sa ne nje zemer ne nje tjeter...

Eliziri i dashurise e fillon me percaktimin e gjerave qe do tek nje njeri pa e takuar fare. Mbasi te kesh te qarte cfare do, mos u kenaq me me pak, por vetem me ato njerez qe plotesojne ato kushte.
Mbasi te kesh gjetur njeriun e duhur, dashuroje ne forme te pakushtezuar, qendroji perkrah, por kur ka nevoje dhe thuaji"ja, ketu mbrapa shpines tende me ke, shtylle qe te mbeshtet ne cdo vendim qe do marresh", toleroje kur e sheh qe eshte nen stresse, largoju monotonise, respektoji familjen e shoqerine dhe me e rendesishmja RESPEKTO ate ne CDO situate.

(natyrisht keto qe sapo thashe vlejne atehere kur dhe pala tjeter ben te njejten)

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 03:23
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Mendo sikur te ishim bashke dhe tja fusnim me raki te shoqeruar me tave dheu dhe turshi...
Pastaj te kendonim kengen-

O e kam shtepine te pusi qe lahet vete
Nana moj me ka rritun hajde moj me kimete
Zanatine kam hajde more briskaxhie
Aman une i mjeri kam ran ne dashunie...

...pershendetje komshi.

dhe ti ke "Bardhul Popa" e ke bere shkollen?:-))

...e pastaj te vazhdojme me;

Nje dite dile, nje dite zamani,
mblodha shoket me ba aheng

C'jane dy vaaaaajza n'hije te Manit....etj. etj.

:-)))

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 05:07
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Mendo sikur ... te mund te kapnim hijen tone.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2007 00:24
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TOEL
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 21/05/2007
Vendbanimi: ne pafundesi
Mesazhe: 223

mendo sikur te kishim lindur ne nje qytet dhe jetuar gjithashtu

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2007 00:39
TOEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TOEL Kliko këtu për të kontaktuar me TOEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TOEL Shto TOEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TOEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...pershendetje komshi.

dhe ti ke "Bardhul Popa" e ke bere shkollen?:-))

...e pastaj te vazhdojme me;

Nje dite dile, nje dite zamani,
mblodha shoket me ba aheng

C'jane dy vaaaaajza n'hije te Manit....etj. etj.

:-)))

Mendo sikur t'ja therres edhe une...........

Tuj shetit ner ara t'gjata

midis barit t'njoom

ne te dy na zuni vapa

raam me fjetun gjume......

s'kena letra per cigare

ato jan maruu

kena xhepat plot me pare

s'kena ku me i çu..........hajt me fun or çuna........gzu... 

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2007 02:46
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Ke porta, ke porta, ke porta e kalas
aty rri perhera skam ci baj sevdas

Jo miku ik une e kam ba shkollen ke Naim frashri se ne kokat e mdhaja aty na conin

Eh mos na kujtoni kanget popullore se vallai prekem,jo per gja por nga data 12 jam ne shqiperi...

Ps:Jari si bilbil qenke nga zeri por na jep nje cinare ta dredhim se na ka vajt ne maj te hundes...

Mendo sikur ti...mendo sikur une...mendo sikur...

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2007 03:34
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Mendo sikur njeriu te mos ishte skeptik ndaj miresise,a do arrinte te mbijetonte ne kete bote materialiste e kafsherore?

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2007 06:43
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar