Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216
Une di ate tjetren:
Dikush pa nje krimb qe ish lart, aty ku preken rete. E pyeti " Krimb, ketu si ke arritur?"
Krimbi u pergjigj " Duke u zvarritur, lum miku, duke u zvarritur"
Morali: Nxirreni vete.
E me kaq po e le ket muhabet se neper forume nuk ndahet shapi nga sheqeri.Thjesht do merzisja veten duke lexuar loqizma e do shkaterroja nervat duke hyre neper debate qe nuk me nxjerrin ne drite.
---------------------------------------------------------------------------------------
Pershendes Gjithe Enderrimtaret. Gjithe njerezit me shpirt te ndjeshem e gjithe ata qe nuk bejne kompromisa idiote per nje cope leter.
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
E bukur kenga Syrius. Mire qe e kuptove qe nuk ndahet shapi nga sheqeri me nje rrjesht majmunesh ne mes (tip Madagascar 2).
Te pershendes me kete kengen per te mos dale nga tema (1):
The Tokens - The Lion Sleeps Tonight
Dhe me kete fabulen qe vlen te mesohet (2):
Korbi dhe ujku po udhetojne me avion. Kalon stjuardeshe dhelpra dhe korbi i fut duart. Ujku e sheh dhe fillon te fryhet "ky korb, une ujk, ti fusi ai duart e mos ia fus une". Prape dhelpra verdalle, pllaf korbi i fut duart, pllaff dhe ujku. Kthehet dhelpra gjithe inat "Me lini rehat se do i them komandant luanit".
Pas pak prap dhelpra verdalle, pllaf korbi duart, pllaf dhe ujku pas tij. Dhelpra s'duron me dhe therret luanin.
"Si eshte puna ketu", pyet luani. "Ik ore mos na çaj koken" i kthehet korbi. Ujkut i iken truri "kur korbi flet kshu, po une qe jam ujk ca duhet te bej". "Po ti ujk si e ke hallin", pyet luani. "Ik ore pirdhu", ia pret ujku si garip. I kap luani per zverku, i hedh te dy nga avioni.
Duke rene korbi pyet ujkun:
- O ujk, di te fluturosh ti?
- Jo, - thote ujku.
- Po ç'dreqin deshe qe fole, - i thote korbi dhe hap krahet fluturon.
Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216
Mirmengjes.
Ke te drejte , Fajtor. Dhe ke mirekuptimin tim per qetesine tende ne kete rast.
Nuk te njoh por Viktoria (Ajo shkrimtarja bjonde, mbi te 50) mbiemrin spo ja mbaj mend, qe jeton ne Trieste , me ka thene dikur qe je nje Djale i mbare.
Nuk te njoh e nuk do me vije rasti te te.
Gjithsesi te pershendes ty dhe te gjithe ata qe ndjejne kete kenge si te tyren.
Dire Straits- Brothers In Arms.
Tani do me lejoni te zhdukem per nja 2- 3 muaj , sic e kam zakon, nga forumet shqiptare.
se di sot kur po e degjoja pse me erdhe ne mendje ti ndoshta sepse me the qe je mesuar me kete lloj muzike ...dhe pse mendoj se i pershtatesh dhe rrymave te tjera muzikore