Regjistruar: 10/12/2006 Vendbanimi: united states of shkodra Mesazhe: 1582
i lodhur
__________________ Çka me i ba ksaj ♥♥♥♥zemres♥♥♥♥ se shkret, qe s`me la te jotoj rahat ne ket jete.....♥♥♥
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
E lumtur Et lÃ_ bas!
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
ME JANE SHTUAR HALLET......................................
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Regjistruar: 08/01/2007 Vendbanimi: njit me bin ladenin Mesazhe: 891
i zumte si moti
__________________ kena le per me vujt
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
e shqetesuar
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 e shqetesuar PER MUA ?
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 e shqetesuar
Regjistruar: 19/03/2006 Vendbanimi: ......................................... Mesazhe: 1757
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? PER MUA ? Për ne të dy thuaj më mir
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? PER MUA ?
__________________ ..............................................................
Citim:Po citoj ato që tha Nigo Për ne të dy thuaj më mir ............... ..... sa shpejt e gjete mar Shejtan ....
Citim:Po citoj ato që tha Nigo Për ne të dy thuaj më mir
Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
i lumtur.......
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ............... ..... sa shpejt e gjete mar Shejtan .... Kati e kisha të gjetme :p Ps. mroma mroma shoqja jeme
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ............... ..... sa shpejt e gjete mar Shejtan ....