Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163 164 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

Pershendetje SEXI?
Mire e kalova ne Mallorca, por shume shkurt..vetem 12-dite!!!!!!!!!

Nga ty c kemi?

Tschüß
Une jam...!!!

Nga mua mire lale per bukuri te Zotit...Gjynoh me u qajt...
Eeeejjj...po per pak ste njoha une ty re dreq... Sa shpejt qe ndrove nick...

ESHI eshte kenaqesi qe na erdhe ne Barin tone...
Te qerasurat i ke nga ana ime si pronare qe jom...:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 14:46
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

[QUOTE]Po citoj ato që tha SEXI

Dje vetem kafe desha...

Sot dua kafe dhe i dopio raki BMW ta pime me GENTIN...
[/QUOTE

e moj Sexi , ca rakie qeka kjo ,
me duket vetja sikur nuk kam mungu gjith kte koh
ja gezuar.............

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2007 18:57
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI

Dje vetem kafe desha...

Sot dua kafe dhe i dopio raki BMW ta pime me GENTIN...

do vije kush per kafe apo perseri vetem

Mesazh i vjetër 01 Dhjetor 2007 14:06
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han

do vije kush per kafe apo perseri vetem

Vetem te pafsha ty ishalla perhere...

Nje çaj me limon desha une dhe ca biskrem po pati... :p

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 13:53
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha Elbasanas

pershendete SEXI,

si t kam

une ishja ne mallorca per dy jave

Elabasoni abehej akoma plazh atje ne Majorka?Vjet gjer ne fund te nentorit une shkoja ne plazh,por nuk e di sivjet si ka bere moti.Ai ishull eshte perrallor i dashur.

Ne cilen nga ato qytezat e Majorkes qendrove?Palma eshte qytet i bukur,por per te pushuar eshte me mire ne qytezat e shperndara bregut te ishullit Balearic.(e urrej ate ecjen e pafund neper korridoret e aeroportit te Mallorkes kur shkon,ndersa kur largohesh eshte me shkurt).A bleve ndonje shishe vere kur u ktheve ne ato dyqanet e mrekullueshme brenda aeroportit?

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:35
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
*franca*
....

Regjistruar: 20/10/2006
Vendbanimi: Prane motles vogel.
Mesazhe: 7

Motrushe nuk qenke ketu ti?
Erdha dhe une ta pi nje kafe ne lokalin tend.

Sa ambient i bukur qe qenka

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2007 17:52
*franca* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të *franca* Kliko këtu për të kontaktuar me *franca* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: *franca* Shto *franca* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto *franca* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Elabasoni abehej akoma plazh atje ne Majorka?Vjet gjer ne fund te nentorit une shkoja ne plazh,por nuk e di sivjet si ka bere moti.Ai ishull eshte perrallor i dashur.

Ne cilen nga ato qytezat e Majorkes qendrove?Palma eshte qytet i bukur,por per te pushuar eshte me mire ne qytezat e shperndara bregut te ishullit Balearic.(e urrej ate ecjen e pafund neper korridoret e aeroportit te Mallorkes kur shkon,ndersa kur largohesh eshte me shkurt).A bleve ndonje shishe vere kur u ktheve ne ato dyqanet e mrekullueshme brenda aeroportit?

Pershendetje te gjitheve!

IQVLURA, kur ishja une (nentor) temperatura qe shume e mire(20-27 g.) por plazhe nuk behej e deti i ftohte!
Une ishja ne Can Pastilia. Hoteli shume afer detit.

Po, pijet dhe Zigaret e lira atje! Une mora aq sa lejohen 4 Kuli paqeta. Atje nje 10-teshe 29,-€ kurse ketu 4ß,-€!
Po, e vertete; deri ke valixhja duheshe te kaloje ato koridorin "pa fund" !

Palma, qytet i vjeter. Vetem bregdeti ishte i Bukur.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2007 02:13
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Ylllllllloooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!
Qyqa ka humb fare ky djale...
Hajde more bejme pak muhabet si ne kohet e vjetra ketu e pime ndonje gje te nxehte ne keto dite te ftohta dimri...Nje çaj me limon dua ju lutem se jam me grip e vdiqa nga kolla...

Merjani porosine dhe IQVLORES dhe shkruajeni tek llogaria ime se e kam per kenaqesi qe paska ardhur ne lokalin tim...

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2007 15:20
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Nje çaj me limon dua ju lutem se jam me grip e vdiqa nga kolla...

Merjani porosine dhe IQVLORES dhe shkruajeni tek llogaria ime se e kam per kenaqesi qe paska ardhur ne lokalin tim... [/COLOR] [/B]

SEXI...Te shkuara! Dhe vishu trashe, mos dil me barkun jashte, ne rruge!

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2007 15:30
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 2008-champagne-flessen.jpg
Ky file është shkarkuar 53 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
SEXI...Te shkuara! Dhe vishu trashe, mos dil me barkun jashte, ne rruge!

Flm "Une jam".
Tani na iku koha per barkun jashte (ja kemi lene rradhen te tjerave).

GEZUAR 2008 miq te Bar Tirones dhe kalofshi sa me mire kete nate te fundit te 2007.
Edhe une ju ftoj te gjitheve te ngreme nga nje dolli per miqesine qe kemi ketu...
*GEZUAR*GEZUAR*GEZUAR*

Mesazh i vjetër 31 Dhjetor 2007 17:29
Ora tani: 12:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 163 164 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar