Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore MEKATARJA!
Is it right to kill her? He among you who is without sin, let him cast the first stone!
GO AND SIN NO MORE!
Per mua eshte realizimi me fantastik mbi jeten e Jezusit!
I detyrohem vertet sh Zeffirelli-t!
Mos harrojme qe Krishtlindje nuk eshte Santa Claus!
Me kishte zene malli per kete filme. Per mua ky realizim eshte kryeveper, kam pare dhe versione te tjera por nuk ve asnje para ketij. Me nxore mallin Bletushe, kur shikoja kete filme, e ndjeja qe afroheshe festa e pashkes, ndersa ketu ku jetoj nuk kam te njejten emocion!
Ja dhe Krishlindjet po afrojne......
(E bazuar ne histori te vertete)...
NE KERKIM TE LUMTURISE
Kur babai keshillon djalin .....Mos ler asnje te te thote qe ti NUK mund te besh dicka......Kur ke nje ender, mbroje..... Do dicka, realizohe.....PIKE!!!
Balerinke se ty te kemi per keto gjera ......na e gjen komedine shqiptare, "Karnavalet e Korces" .
Me pelqen kur Nasta dhe Loni vene ne loje Nikollaqin dhe Olimbine -komedi qe shprehte mendimin reth njerezeve "te mencur" qe perkrahnin qeverine....
"Jeta eshte arithmetike Olimbiiiii"
Nje drame braziliane, nje femije qe kerkon te atin e nje grua e vetmuar. Fati i bashkon dhe i ndryshon jetet.
Eshte nga filmat me te bukur qe kam pare, protagonistja eshte me te vertete e zonja.
Central Do Brasil
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"