kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
NS-6 nuk e kam tipin te shaj ndoken kurrre ne MP, faktikisht nuk ka goce ktu apo antar qe mund te thote se kam share ndonjehere ne privat... as nuk merrem me MP
ne rradhe te pare Angel me vjen keq per ty qe nuk je pak sensitve me ndjenja kur muhabetet behen sadopak serioze! thashe me vete aq sa fola do mjaftonte qe te bejsha pak me tyrp meqe isha pak anoyed per momentin:p, por kur te shikoj ty neper forum duke u zgerdhire sikur ke ftiuar ndoje trofe, eshte me te vertet per te ardhur keq.
sinqerisht qe me dhimben gocat qe nuk i merr kush seriozisht kurre, (dhe gabim i imi ndoshta edhe pse per nje cast...) se lozin nje rrol shume te rendesishem ne nje rreth shoqeror. they fill the silence, they fill the empty space, dhe kane nje far sens humori qe bejn cdonjeri te ndjehen lirshem ne shoqeri, dhe per kte te vlersoj jo vetem pak!
ne anen tjeter, sineqrisht qe me vjen keq, ta them me sinqeritet se mua ske cme ben sado qe te hapesh gojen, por me vjen keq se tipa si ty i japin shoqerise shume gjera te bukura, dhe perfundimisht as edhe nje mashkull low-life ordiner nuk te merr seriozisht ne fund, dhe kjo eshte tragjedi, qe edhe mua qe ti urren kaq shume, sinqerisht me vjen keq!!! (kuptohet ky abservim ben fjale vetem nese karakteri jot ktu, imiton sadopak ate te jetes tende rreale)
ato qe te kam then kane qene bodh llafe per ty qe te behesh njehere, nje cast, nje moment te vetem ktu, sadopak serioze!!! dhe pak sensitive si femer qe je, nese je!! se athere ta garantoj une, dhe per shpirtin e vallait, qe nje rreagim taman femre nga ti, do me bente te ndjehesha me te vertet keq per ato qe kam folur sa edhe ti nuk do e besoje.
por kte nuk po e ndjej ne rastin tend... so you lose
nese nuk e ke kutptuar verejten time filimisht ktu, qe e theksova nuk eshte big deal, me thuaj se ta shpjegoj ose konsulto ndonje goce tjeter ktu qe eshte me e pjekur se ti.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|