Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.

Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.

prandaj e une jam shpreh kunder te pasurit shume usera 1 anetar .... mgjate seshte ndonje gje per tu shqetesuar apo jo ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:03
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Cedrus aman me qafsh me thuaj nga je me origjine ... kshu larg e larg bjeri se jam e zgjuar me raste i kap ca gjojna

Kam nje komshie pri malciet.
Ndihmon kjo?

E po si te te qaj me aman. Oj.

Te te bej nje pyetje? Ke Xhi-pi-es ti? Apo vetem Debora ka.

Deb. mbaje mire se eshte me zarar. Po te humbi GPS te qau Sanija pastaj

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:07
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Kjo "gjithsesi" nuk te duket se po perdoret me vend e pa vend.
Psh ne kete rastin tend duhej thene:
flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi sidoqofte, ose megjithate. nga na doli qo gjithsesi qe te zevendesoje sidoqoften?
Apo ja fut A krasta si kau peles dhe o burra te gjithe prapa.

Nejse sa per fillim kjo me qe the se agata nunk di shqip Khe.

Cedrus po ty cfare te hyn ne xhep? Ose nese duhet te perdor fjalen popullore, c'te kruhet?

E di dhe vete kur bej gabime, por kjo teme nuk eshte letersia.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:08
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Kam nje komshie pri malciet.
Ndihmon kjo?

E po si te te qaj me aman. Oj.

Te te bej nje pyetje? Ke Xhi-pi-es ti? Apo vetem Debora ka.

Deb. mbaje mire se eshte me zarar.

ndihmon pak ... nga ajo e vogla apo e madhja ... nga ajo e veriut apo jugut ...

jo jo kam busull une si te te pareve tane .... funksionon me mire

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:09
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel

Cedrus po ty cfare te hyn ne xhep? Ose nese duhet te perdor fjalen popullore, c'te kruhet?

E di dhe vete kur bej gabime, por kjo teme nuk eshte letersia.

U?

Po njeriu s'eshte prej druri, edhe i kruhet nganjehere. Oj.

Ja e shikon sa i kujdesshem qe jam. Nuk thashe ndonje fjale te ndyre. larg qofte.

Po ty pse te dogji me?

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:11
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Citim:

U?

Po njeriu s'eshte prej druri, edhe i kruhet nganjehere. Oj.

Ja e shikon sa i kujdesshem qe jam. Nuk thashe ndonje fjale te ndyre. larg qofte.

Po ty pse te dogji me?

Nuk me dogji, por me gudulisi. Po keshtu ne menyre te bezdisshme, jo nga ato gudulisjet qe te vjen per te qeshur.
Pse-ne e kupton vete ti se je i/e zgjuar- meqenese nuk ta di gjinine akoma.

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:17
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Klodel,ndoshta gabohem,por jam mese e bindur qe eshte Agata....shume e bindur...dhe nuk para me gabon intuita...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:23
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Klodel,ndoshta gabohem,por jam mese e bindur qe eshte Agata....shume e bindur...dhe nuk para me gabon intuita...

qekemi 2 qe e kemi kete intuite e kam pas sa here q eka nderruar nikname ...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:27
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

qekemi 2 qe e kemi kete intuite e kam pas sa here q eka nderruar nikname ...

eshte me e ndershme ta sqaroje vete Morfina goca dhe pse komentin tim e bera te tema perkatese

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:30
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

eshte me e ndershme ta sqaroje vete Morfina goca dhe pse komentin tim e bera te tema perkatese

per mua dhe po mos sqaroje nuk eshte problem nuk eshte se me ndreq o prish gje... por ne shkrim kur e lexova sot mu mu duk e njejta dore ...

Mesazh i vjetër 10 Mars 2010 02:33
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar