Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ou se di mi, po e pashe po i them sot se kam pare.. as une se kam pare fare, mgjth skam hy ne msn. s'hy kurre.. po he ca ke ba ndonje gje te bukur????
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ou se di mi, po e pashe po i them sot se kam pare..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Un keto dit, kam qen shum e zen, si shpi, shkoll, pun, kudo, apo sbleva nje dhom, ueeeeee ma hoqi trunin tu sistemu rruqet mi, sot e vuna nterezi
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Shkretetire...
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
NJE FEMER ME PAK KA FEMRA LOT FORUMI SORRY ASHLEY HAHAHHAHAH
Regjistruar: 05/02/2011 Vendbanimi: Jazzopolis Mesazhe: 111
Citim:Po citoj ato që tha dylan NJE FEMER ME PAK KA FEMRA LOT FORUMI SORRY ASHLEY HAHAHHAHAH Pa nje sex symbol
Citim:Po citoj ato që tha dylan NJE FEMER ME PAK KA FEMRA LOT FORUMI SORRY ASHLEY HAHAHHAHAH
__________________ There are no stupid questions, just stupid people.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Si perhere Ps: DJ a ke nonji konge me na propozu?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si perhere Ps: DJ a ke nonji konge me na propozu? kam disa ne fakt.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si perhere Ps: DJ a ke nonji konge me na propozu?
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman kam disa ne fakt. Qe te jesh brenda temes hudh nje fjale per mu Tani une po rri te pres kenget
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman kam disa ne fakt.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qe te jesh brenda temes hudh nje fjale per mu Tani une po rri te pres kenget ti dergova
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Qe te jesh brenda temes hudh nje fjale per mu Tani une po rri te pres kenget
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman ti dergova Ku jane ?
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman ti dergova