Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat.... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

kompliment...:D

o zjarrme...(pastaj sipas rastit mund te shtosh fjale si "si u ngryse ti mi?")

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2005 20:29
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Re: kompliment...:D

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
o zjarrme...(pastaj sipas rastit mund te shtosh fjale si "si u ngryse ti mi?")

uy uy uyyyyyyyyyy!

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2005 04:49
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

well,in ur case it must be " oooo fuegoooo..."and later on u add the other words

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2005 03:44
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

"të honksha patllixhant që kaq bukur mi gatun imam bajalldi"

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2005 06:42
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

edhe kjo

Kam nje malle te madhe per ty
Kam nje bote me dashuri
Kam nje diell plote ngrohtesi
Te ta fali vetem ty.

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2005 14:27
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beta_tester
Krenar qe jam

Regjistruar: 30/10/2005
Vendbanimi: Në Xhunglën që quajmë Qytetërim
Mesazhe: 86

Re: Komplimentat qe do deshironin femrat....

Citim:
Po citoj ato që tha isra
(Nga gazeta turke Milliyet)

Sipas nje ankete te bere nga gazeta Elle ne Gjermani femrat presin me teper komplimete se meshkujt (nuk eshte habi). 62 % e 500 femrave qe more n pjse u ankuas ne meshkujt bejne komplimente shume rralle. Sipas tyre meshkujt e kane te veshtire te bejne komplimente, por nese i ndihmon pak mund te kene permiresime

Disa nga komplimentet qe femrat do te donin te degjonin me teper jane:

Po te mos ekzistoje do doja te te shpikja

A mund ta fusesh pak gishtin ne kafe se paska mbaruar sheqeri.

Je zbukuruar edhe me teper nga koha qe te kam njohur

Ti gatuan me mire se nena ime.

S'kam pare njeri te hekurose kaq seksi sa ty

Nje moment pa ty, me duket pafundesi (bejini vete komentet )

Faktikisht mua spara me pelqejne komplimentat, megjithate varet nga personi qe i thote, vecanerisht nese eshte nga ndonje qe i ben cdo dite: i shumzeoj me zero,

psh, mua me pelqen kur me thone.......
:sa e shkathet je mi dreq, ose kur me pelqejne gatimin....
varet nga situata, spo me kujtohen tani

Po juve vajza, cilat ju pelqen [/B]

Isre fute içik gishtin ne tenxhere se s'paska kripe grosha lol.
shaka... jam me nji menim me tatin dmth jam tipi qe preferoke ti, se un ashu i flas femrave sdi ti them si ato vjershat e anketes.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 04:53
Beta_tester nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beta_tester Kliko këtu për të kontaktuar me Beta_tester (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Beta_tester Shto Beta_tester në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beta_tester në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610

KUR IK KORRENTI NUK MERZITEM SE NUK SHOH SEPSE TI SHENDRIT ME SHUME SE SA ELEKTRIKU.
DHE GJUME MEZI E BEJ, DUKE MENDUAR PER TY...A THUA A TE KA ZER GJUMI.

"PERDERISA TE TJERET USHQEHEN ME USHQIM VAJZAT USHQEHEN ME KOMPLIMENTE".

ME FALNI E...POR ASHTU KAM ARDHE NE PERFUNDIM...SA DO QE HIDHEROHENI PRAP KUR JU JAPIM KOMLIMENTE DISI QETESOHENI DHE I HARRONI PER NJE MOMENT NERVOZAT DITORE.

ALL THE TIME YOU ARE THE BEST

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 21:14
ksovari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksovari Kliko këtu për të kontaktuar me ksovari (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksovari Shto ksovari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksovari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Beta_tester
Krenar qe jam

Regjistruar: 30/10/2005
Vendbanimi: Në Xhunglën që quajmë Qytetërim
Mesazhe: 86

Femrat e di un ça dun megjithate sma lejon moderatori te shprehem si du vet.
komplimenti eshte vetem nje shtojce qe mund ti duhet nji femre dhe eshte faqja e fundit e nji libri.
Pra po nuk e lexove librin mire dhe qysh ne fillim komplmentat thuj sa te duash por jane te kota dhe banale.

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2005 21:18
Beta_tester nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beta_tester Kliko këtu për të kontaktuar me Beta_tester (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Beta_tester Shto Beta_tester në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beta_tester në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

une per vete librave i lexoj vetem prologun dhe epilogun...

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2005 04:20
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
KUR IK KORRENTI NUK MERZITEM SE NUK SHOH SEPSE TI SHENDRIT ME SHUME SE SA ELEKTRIKU.

Ky kompliment ksovar, me siguri qe duhet te mbaje numrin 1 ne ditet e sotme ne shqiperi, jo per gje, po dritat me shume sjane se jane...:p

megjithate, ah sikur te ishte i vertet ky kompliment...

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2005 12:49
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Komplimentat qe do deshironin femrat....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar