Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
football, mos provoko kot te lutem. Kjo pune ka te beje me forumin, jo me ty, keshtu qe mos nderhyj. Nese keni inate personale me njeri tjetrin mos i beni ne forum te lutem.
Pershendetje.
Ke shume te drejte o faja dhe e pranoj qe jam duke e tepruar, por jane ca tipa ketu, qe me jane qepur si balta e keqe mbas kepuces, sikur po u ha buken e babes se tyre dhe me kane bere te humb durimin.
Une nuk kam asgje personale me kerkend, kam kurajon te shpreh mendimin tim, si te me doje qejfi mua dhe jo te tjereve dhe ne te njejten kohe respektoj mendimin e cdo anetari.
Dhe une faktikisht, kur humb durimin, me pelqen te bej shume humor, me teper sa mban uje pilafi.
Kush me ngacmon publikisht, me doreza apo pa doreza, do te marre pergjigjen publikisht edhe nga une, me doreza dhe pa doreza, mbasi nuk kam kohe une te krijoj pseudo te tjera dhe brockolla te tilla si keto.
Mua si football me sulmojne te shume-pseudot, une si football do tu pergjigjem te shume-pseudove, meqenese juve nuk ja prisni dot koken ketij druri te shtrember..qe po anashkallon forumin