Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Bujrem! Normal, haje vetem....mqse jetoj dhe vetem! shpresoj te kesh fillu me pargatit per dy
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Bujrem! Normal, haje vetem....mqse jetoj dhe vetem!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha dylan shpresoj te kesh fillu me pargatit per dy ...sigurisht! Bej gjithmon dy pjata....njera rezerve, nuk i dihet!
Citim:Po citoj ato që tha dylan shpresoj te kesh fillu me pargatit per dy
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner ...sigurisht! Bej gjithmon dy pjata....njera rezerve, nuk i dihet! shume mire atehre kur te jesh gati me bej nje thirje dhe erlla une spo ha dicka po pres
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner ...sigurisht! Bej gjithmon dy pjata....njera rezerve, nuk i dihet!
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
po haj petanik kisha harru me henger sot
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po haj petanik kisha harru me henger sot cfare kjo angel ste them me angel po shejtone te shkon me shume
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil po haj petanik kisha harru me henger sot
e pra e do i them Leles te kthehem ne identitet prap pra me u qujt shejtone ... eshte tip byreku me shume peta te pjekura dhe me grosh ka marre persiper ime gjyshe me me shendosh tani po kerkoj 1 tip info ne internet qe po plas e spo e gjej dot me duhet emri i 1 drejtori shkolle te mesme ne TR po aha asnje info
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil e pra e do i them Leles te kthehem ne identitet prap pra me u qujt shejtone ... eshte tip byreku me shume peta te pjekura dhe me grosh ka marre persiper ime gjyshe me me shendosh tani po kerkoj 1 tip info ne internet qe po plas e spo e gjej dot me duhet emri i 1 drejtori shkolle te mesme ne TR po aha asnje info ehe ca shkolle do ndihme te ndihmoj dhe une
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil e pra e do i them Leles te kthehem ne identitet prap pra me u qujt shejtone ... eshte tip byreku me shume peta te pjekura dhe me grosh ka marre persiper ime gjyshe me me shendosh tani po kerkoj 1 tip info ne internet qe po plas e spo e gjej dot me duhet emri i 1 drejtori shkolle te mesme ne TR po aha asnje info
thnx ja se e zgjidha me cel punen rrofte policia ma gjeti Aliun ahahhaa
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil thnx ja se e zgjidha me cel punen rrofte policia ma gjeti Aliun ahahhaa deri ne polici shkoi puna
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil thnx ja se e zgjidha me cel punen rrofte policia ma gjeti Aliun ahahhaa
kush ishte aliu angel drejtori se me duket se e njof e kisha drejtor dhe une