Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha al74 ...si t'ia them qe me mungon sa i zot e din... thua i mungoj dhe une atij kaq shume sa te mungon ty ajo ...sa do te doja ...
Citim:Po citoj ato që tha al74 ...si t'ia them qe me mungon sa i zot e din...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA thua i mungoj dhe une atij kaq shume sa te mungon ty ajo ...sa do te doja ... ..po t'ze lemza...dije qe ia ke kput zemren...... meshkujt e kane i cike bezdi me u shpreh . sikur u shfryhet burrnia .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA thua i mungoj dhe une atij kaq shume sa te mungon ty ajo ...sa do te doja ...
Citim:Po citoj ato që tha al74 ..po t'ze lemza...dije qe ia ke kput zemren...... meshkujt e kane i cike bezdi me u shpreh . sikur u shfryhet burrnia . po kolla quhet se lemza spo me keput gje ... a thua te kete burrni dashuria ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 ..po t'ze lemza...dije qe ia ke kput zemren...... meshkujt e kane i cike bezdi me u shpreh . sikur u shfryhet burrnia .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po kolla quhet se lemza spo me keput gje ... a thua te kete burrni dashuria ? ahahahaha...ncuk ..quhet Bionde quhet vec mos t'jete "kolla e mire"...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po kolla quhet se lemza spo me keput gje ... a thua te kete burrni dashuria ?
4....aj lav juuu...
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Do ta mbys,sa te vije e enjtjaaaaaaaaaaaaa
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do ta mbys,sa te vije e enjtjaaaaaaaaaaaaa Idem
Citim:Po citoj ato që tha Eria Do ta mbys,sa te vije e enjtjaaaaaaaaaaaaa
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Deb eshte duke menduar ............... ishalla nuk mbarojne rremujat nga Tirana sa te jem une ........ qe te kem pretekstin te rri sa me shume ne Gramsh ......... .
Regjistruar: 05/03/2010 Vendbanimi: Xhungel Mesazhe: 8
Zabit bulldum sevda. Me demek, ushtari ka rene ne dashuri.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Raskapitje totale
__________________ .