Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 172 173 174 175 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

ahahahahahah Enya mafi je per kryt tem

katilesh shume sexi ke dale
ma merr mendja se je kinge

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2007 07:57
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Denisa_EG
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/01/2007
Vendbanimi: Ne Tarushes
Mesazhe: 54

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE

Denisaaaaaaaaaa tullen..............ok kkkk vazhdojme kshu duke qeshur bye te gjithve ...........

Une se kam me te qeshme e kam me te vertet. Je tipi im totaly.

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2007 08:12
Denisa_EG nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Denisa_EG Kliko këtu për të kontaktuar me Denisa_EG (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Denisa_EG Shto Denisa_EG në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Denisa_EG në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AIR-FORCE-ONE
deri ne vdekje politike

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: U.S.WASHINGTON
Mesazhe: 663

Denisa nuk mund te them te njejten gje pa pare foton tende ,nejse ....................KATILESHA komplimentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii per foton shume e bukur.

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2007 18:11
AIR-FORCE-ONE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AIR-FORCE-ONE Kliko këtu për të kontaktuar me AIR-FORCE-ONE (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AIR-FORCE-ONE't! Kërko mesazhe të tjera nga: AIR-FORCE-ONE Shto AIR-FORCE-ONE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AIR-FORCE-ONE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Denisa_EG
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/01/2007
Vendbanimi: Ne Tarushes
Mesazhe: 54

Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Denisa nuk mund te them te njejten gje pa pare foton tende ,nejse ....................KATILESHA komplimentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii per foton shume e bukur.

pse re sjam tipi yt une??

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2007 18:30
Denisa_EG nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Denisa_EG Kliko këtu për të kontaktuar me Denisa_EG (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Denisa_EG Shto Denisa_EG në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Denisa_EG në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AIR-FORCE-ONE
deri ne vdekje politike

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: U.S.WASHINGTON
Mesazhe: 663

Denisa ste kam pare ,po mir Okkkkkkkkk je tipi immmmmm

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 17:29
AIR-FORCE-ONE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AIR-FORCE-ONE Kliko këtu për të kontaktuar me AIR-FORCE-ONE (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AIR-FORCE-ONE't! Kërko mesazhe të tjera nga: AIR-FORCE-ONE Shto AIR-FORCE-ONE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AIR-FORCE-ONE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

ahahahhahahahaha denisa sa kam qesh.....perher shtremohesh nsyret ti....bat thekthi ..biondina e forumit snob fare...mpilqe mpilqe

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:00
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Denisa marshalla...
ta lumsha...

ej c'thuhet aty ne " te arushes " ...?!
se te profili yt ashtu shkruhet ... : vendbanimi " ne te arushes..." :o

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:05
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ej tani sa per informacion-Ku dreqin eshte kjo foto e Katit se spo e gjej se deri tani kam pare ate kacurrelin Air force tre (ej kush ishte ajo djathtas teje ,ke noi numer telefoni ? ) dhe Psikonoven qe ishalla sna ben ndonje vetevrasje se ska doktorr ta mari persiper ...
Hajde pra na informoni...

..mos u merzit daku se vetvrasja ska nevoje per mjeke....tashi per tashi nuk e mendoj shpesh...

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:15
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

hihihihi cute child....

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:46
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
hihihihi cute child....

flm... tip rroketari kam qene qe i vogel ...

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2007 01:54
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 172 173 174 175 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar