Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
printoj.............
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/04/2009 Vendbanimi: Shkretetire Mesazhe: 786
Po ha cik cokollate Nero Perugina me shije portokalleje...vertet e mire !
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
Regjistruar: 24/07/2007 Vendbanimi: gjermani Mesazhe: 94
po lexoj
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Roi Po ha cik cokollate Nero Perugina me shije portokalleje...vertet e mire ! Obobo mos na i co mendjen qe ne mengjes. Une po pi kafen e mengjesit me shpresen te me pushoje dhimbja e kokes dhe po shoh gazetat online. Miremengjesi forumista
Citim:Po citoj ato që tha Roi Po ha cik cokollate Nero Perugina me shije portokalleje...vertet e mire !
__________________ .
pak cokollate do me pelqente dhe mua ne moment , por spaskam fat pasi pas pak kam kurs .mbasdite po e plotesoj mungesen e cokollates . une tani po lexoj forumin. pershendetje.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
po rri ...e po prisja qe te lexoja shejtonen po paska humb sqeka ne linje
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Bionde shejtonen deri ne 20 dhjetor e ke 400 copash knej nga puna ka target me kap ska me au iu :p
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Bionde shejtonen deri ne 20 dhjetor e ke 400 copash knej nga puna ka target me kap ska me au iu :p po nje fjale thashe moj ste vrava .. u pish dynjaja kshu
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Bionde shejtonen deri ne 20 dhjetor e ke 400 copash knej nga puna ka target me kap ska me au iu :p
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po nje fjale thashe moj ste vrava .. u pish dynjaja kshu ec ktu
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po nje fjale thashe moj ste vrava .. u pish dynjaja kshu
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ec ktu ja prit sa te vej ujin e makaronave
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ec ktu