Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Edhe une per ciftin Piktor - Eria Paçi fat. Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Duam vota, pastaj falenderimet ps. prova teknike.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Edhe une per ciftin Piktor - Eria Paçi fat.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
AngelDreqi, lere Katin se s'ka pretendime. Mbaje 30-sh...
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori AngelDreqi, lere Katin se s'ka pretendime. Mbaje 30-sh... ncuq se le ... ska negociata ne ket pike ... ka shkel ne toke te zanum
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori AngelDreqi, lere Katin se s'ka pretendime. Mbaje 30-sh...
__________________ .
per Bionde e Fajen ika une ciao
Kjo goc me habit gjithmone sa mire i perdor "related videos". E te mendosh qe poshte e pret nje M5 me 2K mend. He me te lumsha
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil per Bionde e Fajen ika une ciao dhe ne pershendesim me kete kenge ....
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil per Bionde e Fajen ika une ciao
Modifikuar nga Fajtori datë 09/03/2010 ora 22:14
Po po, edhe me kete e pershendesim:
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
, Uhhhh, floket e Spartakut!
__________________ Liquid Dreams.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Po po, edhe me kete e pershendesim: clidhje ka Durresi ma shpjego cike tangerllikso
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Po po, edhe me kete e pershendesim:
Modifikuar nga AngelDevil datë 10/03/2010 ora 01:45
Regjistruar: 01/03/2010 Vendbanimi: Juventude. Mesazhe: 27
.. as edhe nje re... Pershendes te gjithe anetaret e forumit horizont. Naten e mire.