Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Fjalori romantik....
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

...........

,
,,,,,,,,,dashuria,,,,,,,,,,eshte sakrifice,,mohim,,,,,,,,,,une,,,,
por une mohova...sakrificen,,,,,,,,per dashurine,,,,,,,,
mos valle mohova,,,veten,,,,,,,,,,,,

ps keq.eeeeeeeee?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Mars 2007 00:00
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer_mbyllura
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/11/2006
Vendbanimi: Shqiperi
Mesazhe: 350

E persosura s'ekziston ne toke.Le t'ia leme parajses...

Mesazh i vjetër 22 Mars 2007 22:13
zemer_mbyllura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zemer_mbyllura Kliko këtu për të kontaktuar me zemer_mbyllura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zemer_mbyllura Shto zemer_mbyllura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zemer_mbyllura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

Nc nc nc nc

Zemra eshte zemer askush s'ka te drejte te tallet me kete emer,

dhe dhimbja e dashurise se vertet nuk njeh mashkull apo femer....

uaaaa kush paska ardhe
zemra ashte zemer por ka njerez qe se njohin ket emer

Mesazh i vjetër 22 Mars 2007 23:54
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

.........u bene kohe qe nuk e takoj veshtrimin tend te embel.....mundohem ta takoj ne fyrtyrat e perditshme,por eshte e kote....sepse ti nuk je si njerezit e zakonshem qe enden rrugeve pa e ditur se ku shkojne...........ti je ndryshe...,je nje engjell.....je ai qe me beri te njoh ate qe me vite ia mohova vetes....dashurine......andaj vetem ty po te dergoj nje puthje permes yjeve te kesaj nate....,qe ndonese eshte e ftohte mua me ngroh prania jote ne mendimet e mija..........te perqafoj........

Mesazh i vjetër 24 Mars 2007 01:42
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: brenda vuajtes.
Mesazhe: 555

Ngrehu, bijë e ujit të vetmuar si një vashë vetmitare
mes rrobave të zhveshura, si nje vashë lakuriqe
midis duarve lutëse, unë të përshendes.

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 03:00
heathcliff nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të heathcliff Kliko këtu për të kontaktuar me heathcliff (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: heathcliff Shto heathcliff në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto heathcliff në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Digjem ne flakën e zhveshur, digjem prej asaj që flaka ndriçon,
ngrehu vajza ime e dëshiruar,
në krahët e tua një ishull i panjohur do të ketë formën e trupit tënd,
syqeshura ime.

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 03:06
heathcliff nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të heathcliff Kliko këtu për të kontaktuar me heathcliff (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: heathcliff Shto heathcliff në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto heathcliff në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Një ishull dhe deti zvogëlohet

hapësira do të ketë një drithërimë të vetme,

një horizont i vetëm për të dy,

bësomë, ngrehu, vështrimin tim pushto,

jepu jetë gjithë ëndrrave tona,

hapi  sytë....... 

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 03:11
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Heathcliff  ....mire se u riktheve...

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 12:42
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Arrow

Syte e tu jane ajri im....buzeqeshja jote eshte qielli .....Zemra jote toka ku une eci....Ne te dy bote me vete....po ti frikacake mbete qe mbete.....
Ti zemer lepurushe ...ne trup tigereshe futur....dy here me ke kafshuar .....po kam per te zbutur....
ti romantike ...tipike.....magjistare.....kujdes se gabimisht ....ke per te me zhdukur fare....
une shpirti binjak ...jam ne merak.....ti krenare ...sdo marrveshje.....une po e mbyll me nje buzeqeshje....

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 22:39
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Laureshe e kujtimit,
gjaku
qe rrjedh eshte yti,
eshte yti, jo i imi.
Laureshe e kujtimit, grushtin tim une e mbylla.
Zog i vdekur shpirtbukur,
laureshe e kujtimit,
ti sduhet te vije
te cukisje ne pellemben time farerat e harrimit.

Mesazh i vjetër 27 Mars 2007 22:55
Ora tani: 23:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > Fjalori romantik....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar