Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Wink

shenjtori

ti lali ca inati ke se s;po t'marr vesh?une per mire u nisa, nje verejtje te vogel bera,kurse ti me sygjeron qe une te shikoj ate foto apo ndonje tjeter.flm qe je kaq i mire me mua,por rrofsh se ka te tjere motra per te pare nqs na qenka keshtu puna,sa per tu frikesuar s'me ka trembur fytyra e ndonje djali dhe te me trembe e jotja pastaj.
ti rri si te duash ,skifter,pellumb,edhe dragua po deshe ,po avash se dragonjte hane njerez,une e di qe je nga ata te butet,po prap manine per te ngrene e kane,ne mos me goje e dhembe,me fjale......hajt cao dhe mos e ki manine te shkruash gjithmone mbrapa te tjereve fjale qe mund ti interpretosh keq nga andej qe ti i lexon.ok lali?persh nga njeriu qe do te behet shoqja jote......dhe degjo ketu lexoi edhe pak ato lavderimet, jo vetem gjetjen e difekteve,vleresoe dhe mendimin tim se me behet qefi....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 08:15
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

O arsona!!

Ti lal si me te qeshur me te ngjeshur e keput nga nje fjale keshtu si per gallate, por kujdes here tjeter n.q.s nuk ke qejf te te perjashtojme nga konkurimi.

Pse moj u lodhe se lexuari ti. Moj nuk jemi dosido neve. E ke per detyre per ta lexuar dhe mos rri 1 jave pa lexuar dhe mblidhen te gjitha. Hy perdite dhe lexoi cik e nga i cik

Te pershendes

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 23:38
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

O Black eshte e kote qe vazhdon me presione se nuk me perul dot as mua dhe as bledin. Degjo ketu n.q.s do te botosh ndonje fakt atere je i lire ta besh dhe te jesh i sigurte qe ai fakt qe ke ti eshte i lehte per tu pergenjeshtruar, por ketij faktit qe kam une per ty si i behet hallit?
Po ta kthej edhe une me te njejten monedhe. Ose terhiqu dhe largohu ne paqe ose jam gati te hap lufte

Hej se harrova fare, po dje ne chatt pse e nderrove nickun??

Besoj se e kuptove bre lalke per ca e kam fjalen, kolaq i dashur.

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 23:49
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Talking

Brunes

hahahahaahahaahaha
ca do ti mi rrusho...do TV ti eeeeeeee....????Ke fitu nje gje tjeter ti yllo..:p..e di ti mo.....

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 23:52
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

He te vdes une per ty. Si me je si shpirt i vogel. Jo TV po kinema do te te sjell aty ku je.
Po ku je o dreq se me morri malli. Shyqyr mo qe tha njona emrin tim te parin dhe mbetje lane kete tjetrin. Gjithesesi nuk e di a fitove apo jo.
Po prap mos u merzit se kinemane do te te bleje.

Te puth se me kish marre malli.

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 23:53
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha black_eagle001
Shenjtor, me fal po nese nuk e terheq ate qe ke thene per mua , dhe Bledi gjithashtu, une kam ndermend qe te vazhdoj me shantazh( dihet mo se ça eshte politika).

Me nje fjale, qe te mos botoj fakte une te lutem terhiq ato qe ke thene per mua, ndryshe te nxorra bojen ne f ( me nje fjale tek fotografia)

E kape mer djalkeeee

Pershendetje nga GJ

ATO fjale nuk terhiqen...aq me keq qe i jemi drejtuar edhe PROKURORISE tani,per shpifje ......

Ja o popull,njerez te tille duan te krijojne destabilitet dhe gjendje te tensjonuar...Keta njerez duhet te kalben ne burg.....

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 00:11
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

O njeriu xx, pse morre flake si pushka e jevgut moj cupe e xhaxhit???? Une nuk kisha asgje me ty dhe ta kesh te qarte ti dhe kushdo tjeter ketu qe cfardo gjeje qe te thuhet nuk me ngel hatri dhe nuk merzitem. keshtu qe mos u merzit se nuk kam gje me ty.
Sa per shoqe jam i hapur per kedo keshtu qe mos e merr me frike.

Ok pra cupke e xhaxhit, pres qe te shkruash prape dhe me thuaj a trembe njeri me foton???

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 00:19
Bledumi
----------

Lightbulb

o shenjtoro,hiqe nga lista kete brunken....
Te thash njehere,ke fitu dicka tjeter..SHume shume shume shume me te mire se TV....

Degjove Shenjtoro......:p

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 00:59
Shenjtori
Still Angel

O te vdes lali per ty qe je kaq e mire ti. Mos u merzit se do ta sjelli lali nje TV, por jo kete te konkursit po do te jap TV e dhomes time.

Moj dynjoja le te bohet xheloz po puna eshte qe bohen xheloz vetem per ty, se mua nuk ma var njeri.
Ja e qiti koken i pari. U bo xheloz direkt ky.

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 01:12
taika
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/09/2003
Vendbanimi: belgjik
Mesazhe: 81

Senjtori te them te drejten per kushon as vete se di se kam takur dhe skemi folur keto ditet e fundit.Mendoj e zene e shkreta me pune ose me shakate e saja ka zene vend diku tjeter.Do te flase me te dhe do ta pyes cka.
Me respekt..........

And a long full life for you

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2003 01:20
taika nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të taika Kliko këtu për të kontaktuar me taika (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: taika Shto taika në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto taika në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar