Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Qenke kenaq ti yllo Ja paske nxire jeten plazhit sivjet Une akoma s`i kma nis pushimet sivjet. Ishalla vete edhe une andej nga Vlora thuaj se nuk ka ngel vend tjeter i hajrit .

Tani qe te mos dalim nga tema

Sapo kishte mbaruar lufta me gjermanet, nje lab qe kishte qene partizan vete ne Myzeqe. Duke bere muhabet u thote labi atyre laluceve "Po si more laluce, u be 5 vjet lufte e ju nuk e shkrepet nje here nje pushke? E quani veten burra pale."
"po aman o te keqen" i thone lalucet "po ku kemi male ne? Ne nje koder qe kishim na e kishte zene beu mor aman" :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Korrik 2004 07:33
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Citim:
Po citoj ato që tha mona
Ej Jimmy pse je i kenaqur me vendin e dyte Ti?
Pastaj kush e ka thene qe vlonjatet jane ne vend te pare? Ata i bejne qejfin vetes qe jane ne vend te pare, but being animal doesn't equal being "Hot" (they are so far each-other).
Gjirokastritet jane njesh, dhe per kete te jesh krenar.

Mona mos je gje nga Lazarati ti rushi?Komplimentat i ben si andej prandaj,megjithate te falenderoj gjithsesi per to(komplimentat).

O cuna po c'fare keni bere keshtu mo ngelet duke u zene.

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 21:21
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Nder temat me kot.
50% e barsaletave jane te ndryshuara dhe s`kane aspak te bejne me laluce apo labe. Lere pastaj kur i ndryshoni rolet.(kjo eshte 45% tjeter) Barsaleta eshte psh per lalet , ketu del per labet. Boll aman.Boll na shitet trimerite dhe zgjuarsite e medha. Mos ngaterroni humorin me idiotlliqet.
Hajde ciao.

Duket qe eshte teme kot nga numri i mesazheve qe ke lene.Pastaj kush tha qe nuk mund te ndryshohen barcaletat ku vajti e drejta e autorit?

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 21:24
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

HAJDE EDHE NJE TJETER TE NDRYSHUAR

Nje cun nga Vlora na bie ne dashuri me nje goce nga Fieri.Kjo na e kuptoi qe ky e kish honger edhe filloi ta tallte.Pas shume kohesh qe po na e tallte te shkretin budalla (se vlonjatet keshtu jane pergjithesi) na i thote:
-Po e pate Zogun 25 cm do te vij me ty ne krevat.
Labi sin i trashe qe ishte i thote:
-Pa betohu.
-Te betohem mbi gjene me te shtrenjte qe kam -i thote ajo.
-Seriozisht - i thote ai?
-Po seriozisht.
-Hajde pra u pa puna -ithote budallai, - po e pres ne mes.

P.S vazhdimin nuk e di!!!!!!

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 21:34
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Lightbulb

Ua po sa qortime paske bere mo.

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2004 21:53
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
VLonjatja2003
Proud~To~Be~VLonjate

Regjistruar: 14/10/2003
Vendbanimi: Ku me do qejfi
Mesazhe: 158

Jimmy back una mo.....
Shume flm per pershendetjen mo eve una te pelcendes ok...

Ps. hey do ndihme ti per tu zene se gati jam une apo s me ka hipur dhe nje inat tani edhe ncncncncnn

pres pergjigje ok

bye

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2004 04:02
VLonjatja2003 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VLonjatja2003 Kliko këtu për të kontaktuar me VLonjatja2003 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: VLonjatja2003 Shto VLonjatja2003 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VLonjatja2003 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
babybrunette
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/04/2004
Vendbanimi: ne boten e Fantazis
Mesazhe: 49

hey kam nje pytje une........cilet vende futen ne lab lol......me falni por se kam mesu akoma......vetem vlonjatet e di une.......por jo te gjithe disa . eshte e vertete qe vetem vlonjatet jan?

Mesazh i vjetër 30 Korrik 2004 07:53
babybrunette nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të babybrunette Kliko këtu për të kontaktuar me babybrunette (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të babybrunette't! Kërko mesazhe të tjera nga: babybrunette Shto babybrunette në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto babybrunette në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Baby

Jo vetem vlonjatet.Mallakastra, Tepelena(jo e gjithe) poshte lumit Vjose deri ne qafen e Llogarase.Gjithe fshatrat deri afer Gjirokastres.

He mo nuk keni me barsoleta.

Mesazh i vjetër 30 Korrik 2004 21:55
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Talking

S'kaduan dhe keta me duket.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2004 08:24
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

Duket qe u ndje mungesa ime

Jam dhe une me pushime ...skemi me kohe tani per forumin ............busy sa nuk behet me.

Qorri plako, kam nje barcolete per t'iu kunderpergjigjur asaj te tendes:
Ishte nje here nje goce e lezetshme vlonjate por i kishte gjokset e vogla. Doktori i tha qe n.q.s donte qe ti rriteshin gjokset ajo duhej te kendonte kengen "shiki shiki java" cdo dite ne oren 4 pasdite. Shkon ne nje plazh aty ne vlore (radhim ose orikum) dhe priti sa vajti ora kater dhe filloi te kendonjte "shiki shiki java- ani ani abba"
Kalon nje i ri vlonjat aty dhe e pyet se cpo bente. Kjo i tha se si e kishte hallin, kur ia pret ky cuni:
-Pse o vajti ora 4?....Bamboleo - Bambolea..............-dhe po luante me mikun e tij

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2004 09:15
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar