Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > cili eshte libri i fundit qe keni lexuar.. Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 101 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Re: Re: Re: Re: Re: Libri

[QUOTE]Po citoj ato që tha dieFaustNeu
[B]

o kseno ca pate mi lal me 31.

se bashk ishim ne deri vone.. kur te ndodhi??

cfar te ndodhi??

Mos hidh mesazhe te errta ti djali se une daten 1 e kapa ne spital. Beme nje aksident me makine po asgje serioze.. Sidoqofte flm diefaustneu per interesimin
Sapo fillova librin "Terrorizmat e shek te 20". Liber historik

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Janar 2005 22:54
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

Thumbs up

una kam lexuar!!!!

dashuri ne ikje histori kryeveper per eksodin ne 91 byeeeeeeeeeeeeee

Mesazh i vjetër 05 Janar 2005 20:50
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

une e lexova ne anglisht devolliu se di eshte ne shqip apo jo.

tani po lexoj nja 31 libra per leksionet- s'kam me kohe per letersi artistike

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 23:51
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

"Le complote des sages de Sion".

Kete here nuk ja keshilloj njeriu leximin e ketij libri, ndryshe do me marrin per te çmendur .

Ne shqip mund te perkthehet "Komploti i te urteve te Sionit" , me nje fjale i intelektualeve te Sionit. Nuk mund ti gjej nje perkthim ekzakt per momentin, sapo erdha dhe jam shume i lodhur.
Insomnia dhe Tresh-i , po e gjeten ne italisht le ta lexojne :p, po nuk dua te me mallkojne pastaj, nuk eshte faji im.

Ehhh,

"Pse su be nga Perendia,
me nje koke njerezia? "

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 05:09
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

dashuri e huaj- elvira dones

kam qare gjithe naten shume shume shume prekes

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 16:00
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

oh,Gjarpri i Dashurise i shkruar nga Myhsin Serezi??
hmmm e kam lexuar ate liber dy here ,me nje fryme te dyja heret.Mbaj mend isha 15-16 vjec.
Nga ky liber jam frymezuar te shkruaj "novelen" time te pare.
Hmm ,e cuditshme ,e kisha harruar fare.

po lorie ai eshte ai e ka shkruar qe the tin dhe un aq kam qen kur e kam lexuar qe ateher skam patur me kok per libra tani qe i kerkoj si gjej dot

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:01
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

" Kur kam filluar te gaboj ne menyre te pandreqshme Iv? mbas gjashte ditesh eshte mbremja e fundit e vitit dhe une nuk kam cfare te festoj. NUk kam aspak deshire te festoj. Cfare ti them vetes per vitin qe po mbyllet? kthej koken mbrapa dhe ne humbetiren e vetmise te gjej ty , ne hollin e hotelit Danmark. MOs ishte ti nje gabim tjeter?
Nuk e di. E vetmja gje qe di me siguri eshte se te desha do te te kisha dashur ne cfaredo casti te jetes sime qe do te te takoja. eshte e vetmja e vertete qe kam. gjithe pjesa tjeter eshte nje mjegull e mundimshme...."

Dashuri e huaj

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 17:01
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

la giuria - john grisham (sa me shty kohen)

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 22:03
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

``Gra qe dashurojne teper`` Robin Norwood
Nje liber psikologjik ,i cili mund te sherbeje shume mire per te te ndryshuar jeten .Per mua personalisht ishte thjesht nje vaksine si mbrojtje per semundjet e te ardhmes .

Mesazh i vjetër 12 Janar 2005 05:21
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
``Gra qe dashurojne teper`` Robin Norwood
Nje liber psikologjik ,i cili mund te sherbeje shume mire per te te ndryshuar jeten .Per mua personalisht ishte thjesht nje vaksine si mbrojtje per semundjet e te ardhmes .

ate librin un nuk e kam lexuar, po nqs ty te ka bere te mendosh se prej tij ke marre nje "VAKSINE PER SEMUNDJET E TE ARDHMES" nuk besoj se ka te shkruara gjera te bukura...

gjith te mirat

Mesazh i vjetër 12 Janar 2005 18:54
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 101 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Bota e librit > cili eshte libri i fundit qe keni lexuar..

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar