amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
(postim qe duhej te vendosej ketu para ca ditesh)
Koha cdo dite e me shume behet me e rende per tu duruar ne absencen tende,ditet po terheqin zvarre kembet me veshtiresi...Heres te fundit kur te pashe ne Webcam merzitja per ...ishte e qarte edhepse u mundova te ta kaloja duke bere shaka me suiten ne te cilen ishe i akomoduar"hajde-hajde,keshtu "punoni" ju ?Pushime te paguara,pse s'thua?!I want it too... "
Sot,sapo hyra ne makinen tende thjeshte mbylla syte dhe ndenja ashtu per ca minuta...era e parfumit tend ndihej akoma.Me pas u nisa per nga Qendra Studentore meqe s'kisha leksione...nga parkingu mund te shihja X nga dritarja qe ma bente me dore.Mora mengjesin nga makina qe kisha blere rruges(croissant te ngrohte pa chocolate,supe te ngrohte perimesh,uje te aromatizuar).Isha zgjuar heret,gje qe kishte patur efekt ne humorin tim...shkoj ke X ti jepja miremengjesin,trokas para se te hyja dhe ai me pergjigjet duke qeshur
-"rri aty se s'kam mbaruar pune akoma me kete zogezen e vitit te pare"
*Hyj brenda"Mos na caj koken se ke dite pa pare femer me sy,nje ndryshim te tille e kemi ndjere qe te gjithe ketu"
Ai s'mund te mbante te qeshurin.Vjen e me perqafon.
-"Kurre s'do ndryshosh,ne lindje kane harruar te te vene dorashka!Hahahaha!"
*"Yeah-yeah,te kam xhan dhe une,tmerresisht."
-"Ca humori sot tiiiii, Canada Canada Canada?"
*"Aty e ke mendjen ti,Canada te jep nje te lepire dhe te thote qe i mungon tmerresisht"
-"Po vendose ta lesh,une jam i pari ne rresht..."
*"Do e kem parasysh ne nje jete tjeter,ke 11 vjet qe pret ti "
-"Une se kuptoj,dy vjet me te njejtin...s'merzitesh?Keto dy vjet kam patur gjysmen e fakultetit"
*"Egzagjeron!!!Mgjth,mos harro kohet e tua te arta ne gjimnaz?Hahaha!Te hahet mengjes?Mora dhe per ty!"
-"E shoh qe e ke vendosur te me kthesh dhe mua ne gjysem-vegjetarian hahahaha."
*"Bej dicka: leshome kolltukun se kam gjume e na ndez ca muzike se plasa"
Mbas pak trokasin ne dere
<"O ju drejtuesit qe s'dukeni,keni shume njerez qe ju presin ne hall"
-"Presin ato,na ler te hame mengjes vajze se ato ate pune kane."
*"Po te ishte per ty...ehh, brenda 5min do vi,thuaju"
U ngrita mbas 5 minutave me pertese,nderkohe qe kisha harruar canten ne zyren e X.
E shoh nga xhamat e zyres kete qe ma ben me dore me celularin ne ajer.Dal ngadale...
-" E ...Canada,Canada,Canadaaaaaa"Me nje mimike flirtuese.
*"Pse se hape ti ti jepje pergjigjen e lepirjes?"
-"Ke luajtur mendesh gje ti?Po sikur te perfundoj per stazh tek ai?Hahahaha"